Švelnus cukinijų ir kalakutienos filė troškinys pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-20

Švelnus cukinijų ir kalakutienos filė troškinys

Troškinys yra minkštas dėl to, kad kalakutieną troškiname ant mažos ugnies, o ne kepame. Tai lengvas ir sultingas patiekalas, tačiau sotus ir kupinas maistingųjų medžiagų. Cukinijos, morkos ir kalakutienos filė - sveiko maisto šalininkams naudingas derinys. Į receptą įdėjome paprikos ir česnako, kad jis įgautų aštrų skonį ir pikantišką poskonį.
Gaminimo laikas
90 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
99 kcal.
Baltymai
8 g
Riebalai
4 g
Angliavandeniai
3 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.07/5 (14 bal.)

Žingsnis 1

Švelnus cukinijų ir kalakutienos filė troškinys Žingsnis 1
Kalakutieną ir cukiniją supjaustykite vidutinio dydžio kubeliais. Smulkiai supjaustykite svogūną. Sutarkuokite morkas.

Žingsnis 2

Švelnus cukinijų ir kalakutienos filė troškinys Žingsnis 2
Svogūnus ir morkas kepkite aliejuje, kol taps auksinės spalvos. Tada į daržoves sudėkite mėsos gabalėlius, druską ir pipirus. Supilkite vieną stiklinę verdančio vandens ir troškinkite, kol kalakutiena bus paruošta, uždengę uždengtu dangčiu.

Žingsnis 3

Švelnus cukinijų ir kalakutienos filė troškinys Žingsnis 3
Į troškinį suberkite cukinijas, česnakų miltelius, papriką ir pomidorų pastą. Išmaišykite ir troškinkite dar 15 minučių, kol cukinijos išvirs.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, kalakutienos patiekalai, įspūdingas receptas, paprastas, mažai kalorijų, pietūs, vakarienė, cukinijų sezonas, bulvių sezonas, morkų sezonas, pomidorų sezonas, saldžiųjų paprikų sezonas, karšti naujametiniai patiekalai, troškinys, be bendrų alergenų, receptų knyga, troškinys su bulvėmis, vakarienė su bulvėmis, kalakutienos troškinys

Kategorijos