Publikavimo data: 2025-08-20
Švelnus cukinijų ir kalakutienos filė troškinys
Troškinys yra minkštas dėl to, kad kalakutieną troškiname ant mažos ugnies, o ne kepame. Tai lengvas ir sultingas patiekalas, tačiau sotus ir kupinas maistingųjų medžiagų. Cukinijos, morkos ir kalakutienos filė - sveiko maisto šalininkams naudingas derinys. Į receptą įdėjome paprikos ir česnako, kad jis įgautų aštrų skonį ir pikantišką poskonį.
Žingsnis 1
Kalakutieną ir cukiniją supjaustykite vidutinio dydžio kubeliais. Smulkiai supjaustykite svogūną. Sutarkuokite morkas.
Žingsnis 2
Svogūnus ir morkas kepkite aliejuje, kol taps auksinės spalvos. Tada į daržoves sudėkite mėsos gabalėlius, druską ir pipirus. Supilkite vieną stiklinę verdančio vandens ir troškinkite, kol kalakutiena bus paruošta, uždengę uždengtu dangčiu.
Žingsnis 3
Į troškinį suberkite cukinijas, česnakų miltelius, papriką ir pomidorų pastą. Išmaišykite ir troškinkite dar 15 minučių, kol cukinijos išvirs.
Kategorijos