Publikavimo data: 2025-08-20
Švelnūs ežiukai su daržovių padažu
Šis receptas - puikus būdas paįvairinti kasdienybę. Tinka bet kokiam garnyrui.
Žingsnis 1
Smulkiai supjaustykite svogūnus.
Žingsnis 2
Sumaišykite maltą mėsą, ryžius, prieskonius, svogūnus ir druską.
Žingsnis 3
Gerai išmaišykite ir drėgnomis rankomis suformuokite rutuliukus.
Žingsnis 4
Įkaitintoje keptuvėje su trupučiu aliejaus kepkite iš abiejų pusių ant didelės ugnies, kol apskrus.
Žingsnis 5
Kai ežiukai paruduos, išimkite juos iš keptuvės.
Žingsnis 6
Susmulkinkite antrą svogūno galvutę, sutarkuokite morką.
Žingsnis 7
Svogūnus ir morkas kepkite 5-7 minutes.
Žingsnis 8
Į daržoves suberkite miltus ir išmaišykite.
Žingsnis 9
Tada sudėkite pomidorų pastą.
Žingsnis 10
Sudėję pastą, išmaišykite ir supilkite vandenį.
Žingsnis 11
Panardinkite ežiukus į padažą ir troškinkite dar 20 minučių. Patiekalas paruoštas! Gero apetito!
Kategorijos