Publikavimo data: 2024-05-20
Švelnūs gnocchi su grietinėle
Jei norite pasigaminti ką nors neįprasto, o produktų variantų nėra daug, puikiai tiks gnocchi su grietinėle. Šis švelnus ir kartu sotus patiekalas nepaliks abejingų. Gnocchi gali būti ir sotūs pietūs, ir vakarienė. Šis patiekalas prie stalo suburs visą šeimą, nepriklausomai nuo amžiaus. Grietinėlė puikiai papildys patiekalą, todėl jis bus tikrai skanus.
Žingsnis 1
Paruoškite šiuos kepimui skirtus produktus: svogūną supjaustykite pusžiedžiais, česnaką - mažais gabalėliais, grybus supjaustykite plokštelėmis. Keptuvėje ištirpinkite sviestą, pakepinkite svogūną ir česnaką, kol taps auksiniai, sudėkite grybus.
Žingsnis 2
Kepkite, kol iškeps, supilkite grietinėlę ir porą minučių patroškinkite. Bulves nulupkite, sutrinkite, įmaišykite kiaušinio trynį ir miltus, užminkykite tešlą, padalykite į kelias dalis ir iškočiokite 3 cm storio ryšulėlį, supjaustykite griežinėliais ir suplokite šakute.
Žingsnis 3
Vienu metu paruoškite tiek porcijų, kiek reikia, užvirkite vandenį, 3-4 minutes virkite gnocchi pasūdytame vandenyje, išimkite dantytu šaukštu. Iš karto ant viršaus sutarkuokite sūrį ir šalia sudėkite padažą, jei reikia, išmaišykite.
Kategorijos