Švelnūs gnocchi su grietinėle pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-20

Švelnūs gnocchi su grietinėle

Jei norite pasigaminti ką nors neįprasto, o produktų variantų nėra daug, puikiai tiks gnocchi su grietinėle. Šis švelnus ir kartu sotus patiekalas nepaliks abejingų. Gnocchi gali būti ir sotūs pietūs, ir vakarienė. Šis patiekalas prie stalo suburs visą šeimą, nepriklausomai nuo amžiaus. Grietinėlė puikiai papildys patiekalą, todėl jis bus tikrai skanus.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
55 min.
Kalorijos
163 kcal.
Baltymai
4 g
Riebalai
9 g
Angliavandeniai
14 g
Sunkumas: 3/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.75/5 (4 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Švelnūs gnocchi su grietinėle Žingsnis 1
Paruoškite šiuos kepimui skirtus produktus: svogūną supjaustykite pusžiedžiais, česnaką - mažais gabalėliais, grybus supjaustykite plokštelėmis. Keptuvėje ištirpinkite sviestą, pakepinkite svogūną ir česnaką, kol taps auksiniai, sudėkite grybus.

Žingsnis 2

Švelnūs gnocchi su grietinėle Žingsnis 2
Kepkite, kol iškeps, supilkite grietinėlę ir porą minučių patroškinkite. Bulves nulupkite, sutrinkite, įmaišykite kiaušinio trynį ir miltus, užminkykite tešlą, padalykite į kelias dalis ir iškočiokite 3 cm storio ryšulėlį, supjaustykite griežinėliais ir suplokite šakute.

Žingsnis 3

Švelnūs gnocchi su grietinėle Žingsnis 3
Vienu metu paruoškite tiek porcijų, kiek reikia, užvirkite vandenį, 3-4 minutes virkite gnocchi pasūdytame vandenyje, išimkite dantytu šaukštu. Iš karto ant viršaus sutarkuokite sūrį ir šalia sudėkite padažą, jei reikia, išmaišykite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos