Švelnus jautienos troškinys pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-18

Švelnus jautienos troškinys

Daug žmonių mėgsta mėsą, o kai ji itin minkšta, tai dvigubai geriau. Šis receptas patenkins net išrankius valgytojus ir jie tikrai paprašys dar.
Gaminimo laikas
110 min.
Laikas virtuvėje
25 min.
Kalorijos
149 kcal.
Baltymai
14 g
Riebalai
9 g
Angliavandeniai
2 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 3.75/5 (12 bal.)

Žingsnis 1

Švelnus jautienos troškinys Žingsnis 1
Jautieną supjaustykite mažais maždaug 1 cm dydžio kubeliais.

Žingsnis 2

Švelnus jautienos troškinys Žingsnis 2
Supjaustytą mėsą sudėkite į puodą storu dugnu ir užpilkite verdančiu vandeniu taip, kad jis visiškai apsemtų mėsą (kaip parodyta nuotraukoje). Užvirinkite ant didelės ugnies ir nugriebkite putas. Palikite virti ant silpnos ugnies maždaug valandą.

Žingsnis 3

Švelnus jautienos troškinys Žingsnis 3
Tuo metu morkas nulupkite ir supjaustykite. Naudoju iš anksto supjaustytą ir užšaldytą ruošinį. Tai gerokai sutrumpina gaminimo laiką. Sudėkite morkas į mėsą ir troškinkite dar 20-30 minučių. Jei vanduo užvirė, papildykite jį taip, kad jis viską visiškai apsemtų.

Žingsnis 4

Švelnus jautienos troškinys Žingsnis 4
Nulupkite ir supjaustykite svogūną. Sudėkite į mėsą ir troškinkite 15 minučių. Pagardinkite druska, pipirais, apyniais ir lauro lapu.

Žingsnis 5

Švelnus jautienos troškinys Žingsnis 5
Likus penkioms minutėms iki virimo, įberkite smulkiai supjaustytų petražolių ir krapų.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, mėsos patiekalai, jautienos patiekalai, jautienos patiekalai, kepti patiekalai, įspūdingas receptas, paprastas, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga, jautienos vakarienė

Kategorijos