Publikavimo data: 2025-08-18
Švelnus jautienos troškinys
Daug žmonių mėgsta mėsą, o kai ji itin minkšta, tai dvigubai geriau. Šis receptas patenkins net išrankius valgytojus ir jie tikrai paprašys dar.
Žingsnis 1
Jautieną supjaustykite mažais maždaug 1 cm dydžio kubeliais.
Žingsnis 2
Supjaustytą mėsą sudėkite į puodą storu dugnu ir užpilkite verdančiu vandeniu taip, kad jis visiškai apsemtų mėsą (kaip parodyta nuotraukoje). Užvirinkite ant didelės ugnies ir nugriebkite putas. Palikite virti ant silpnos ugnies maždaug valandą.
Žingsnis 3
Tuo metu morkas nulupkite ir supjaustykite. Naudoju iš anksto supjaustytą ir užšaldytą ruošinį. Tai gerokai sutrumpina gaminimo laiką. Sudėkite morkas į mėsą ir troškinkite dar 20-30 minučių. Jei vanduo užvirė, papildykite jį taip, kad jis viską visiškai apsemtų.
Žingsnis 4
Nulupkite ir supjaustykite svogūną. Sudėkite į mėsą ir troškinkite 15 minučių. Pagardinkite druska, pipirais, apyniais ir lauro lapu.
Žingsnis 5
Likus penkioms minutėms iki virimo, įberkite smulkiai supjaustytų petražolių ir krapų.
Kategorijos