Švelnūs kalakutienos blyneliai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-16

Švelnūs kalakutienos blyneliai

Minkštus ir švelnius, auksinius blynus, viduje įdarytus kalakutienos įdaru, paruošti nėra sunku. Be to, jų skonis visuomet džiugina, nes blynų ir mėsos derinys yra klasikinis pasirinkimas, kuris niekada nepabosta. Su blynų kepimo praktika atsiranda įgūdžių, tada patiekalą galima paruošti greitai, bet kaip bus laiminga šeima.
Gaminimo laikas
50 min.
Laikas virtuvėje
50 min.
Kalorijos
191 kcal.
Baltymai
9 g
Riebalai
12 g
Angliavandeniai
9 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.11/5 (28 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Švelnūs kalakutienos blyneliai Žingsnis 1
Į keptuvę su įkaitintu augaliniu aliejumi sudėkite kalakutienos faršą ir kepkite, kol iškeps, ant vidutinės ugnies kartu su smulkintu svogūnu. Pagal skonį įberkite druskos, pipirų ir prieskonių. Nuimkite faršą nuo ugnies ir atvėsinkite.

Žingsnis 2

Švelnūs kalakutienos blyneliai Žingsnis 2
Norėdami paruošti tešlą, giliame dubenyje išplakite kiaušinius su žiupsneliu druskos ir cukrumi. Supilkite pieną ir augalinį aliejų, tada suberkite miltus, išmaišykite iki vientisos masės. Iškepkite blynus.

Žingsnis 3

Švelnūs kalakutienos blyneliai Žingsnis 3
Į kiekvieną blynelį įdėkite kalakutienos faršo, suvyniokite jį į voką ar vamzdelį. Kepkite svieste.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos