Švelnūs kalakutienos blyneliai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-16

Švelnūs kalakutienos blyneliai

Minkštus ir švelnius, auksinius blynus, viduje įdarytus kalakutienos įdaru, paruošti nėra sunku. Be to, jų skonis visuomet džiugina, nes blynų ir mėsos derinys yra klasikinis pasirinkimas, kuris niekada nepabosta. Su blynų kepimo praktika atsiranda įgūdžių, tada patiekalą galima paruošti greitai, bet kaip bus laiminga šeima.
Gaminimo laikas
50 min.
Laikas virtuvėje
50 min.
Kalorijos
191 kcal.
Baltymai
9 g
Riebalai
12 g
Angliavandeniai
9 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.11/5 (28 bal.)

Žingsnis 1

Švelnūs kalakutienos blyneliai Žingsnis 1
Į keptuvę su įkaitintu augaliniu aliejumi sudėkite kalakutienos faršą ir kepkite, kol iškeps, ant vidutinės ugnies kartu su smulkintu svogūnu. Pagal skonį įberkite druskos, pipirų ir prieskonių. Nuimkite faršą nuo ugnies ir atvėsinkite.

Žingsnis 2

Švelnūs kalakutienos blyneliai Žingsnis 2
Norėdami paruošti tešlą, giliame dubenyje išplakite kiaušinius su žiupsneliu druskos ir cukrumi. Supilkite pieną ir augalinį aliejų, tada suberkite miltus, išmaišykite iki vientisos masės. Iškepkite blynus.

Žingsnis 3

Švelnūs kalakutienos blyneliai Žingsnis 3
Į kiekvieną blynelį įdėkite kalakutienos faršo, suvyniokite jį į voką ar vamzdelį. Kepkite svieste.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, miltų antrieji patiekalai, yra bendrų alergenų, pusryčiai, Kūčios, nesaldūs blynai, blynai, receptų knyga, pusryčiai su kiaušiniu, blynai su kiaušiniu, Blynai su mėsa

Kategorijos