Publikavimo data: 2024-06-16
Švelnūs kalakutienos blyneliai
Minkštus ir švelnius, auksinius blynus, viduje įdarytus kalakutienos įdaru, paruošti nėra sunku. Be to, jų skonis visuomet džiugina, nes blynų ir mėsos derinys yra klasikinis pasirinkimas, kuris niekada nepabosta. Su blynų kepimo praktika atsiranda įgūdžių, tada patiekalą galima paruošti greitai, bet kaip bus laiminga šeima.
Žingsnis 1
Į keptuvę su įkaitintu augaliniu aliejumi sudėkite kalakutienos faršą ir kepkite, kol iškeps, ant vidutinės ugnies kartu su smulkintu svogūnu. Pagal skonį įberkite druskos, pipirų ir prieskonių. Nuimkite faršą nuo ugnies ir atvėsinkite.
Žingsnis 2
Norėdami paruošti tešlą, giliame dubenyje išplakite kiaušinius su žiupsneliu druskos ir cukrumi. Supilkite pieną ir augalinį aliejų, tada suberkite miltus, išmaišykite iki vientisos masės. Iškepkite blynus.
Žingsnis 3
Į kiekvieną blynelį įdėkite kalakutienos faršo, suvyniokite jį į voką ar vamzdelį. Kepkite svieste.
Kategorijos