Švelnūs kepenėlių paplotėliai su grybais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-15

Švelnūs kepenėlių paplotėliai su grybais

Vištienos kepenėlės yra labai naudingos organizmui, kai jos reguliariai įtraukiamos į mitybą. Vištienos kepenyse yra daug geležies, askorbo rūgšties, folio rūgšties, tiamino ir niacino. Vištienos kepenėlės yra universalus produktas, naudojamas kulinarijoje įvairiems patiekalams gaminti. Kepenėlių paplotėlius gana paprasta paruošti ir jie labai naudingi.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
60 min.
Kalorijos
114 kcal.
Baltymai
11 g
Riebalai
3 g
Angliavandeniai
8 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.05/5 (20 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Švelnūs kepenėlių paplotėliai su grybais Žingsnis 1
Keptuvėje įkaitinkite saulėgrąžų aliejų ir pakepinkite svogūną, kol taps skaidrus, tada sudėkite grybus, įberkite druskos, pakepinkite, kol iškeps, ir palikite atvėsti.

Žingsnis 2

Švelnūs kepenėlių paplotėliai su grybais Žingsnis 2
Į kepenų faršą suberkite druską, vištienos kiaušinį, miltus ir gerai išmaišykite, kad neliktų miltų gumuliukų. Tada sudėkite atvėsintus grybus ir gerai išmaišykite, konsistencija turi būti vidutinio tirštumo.

Žingsnis 3

Švelnūs kepenėlių paplotėliai su grybais Žingsnis 3
Į įkaitintą keptuvę šaukštais pilkite tešlą ir formuokite apvalius paplotėlius. Kepkite iš abiejų pusių, kol apskrus, o aliejaus perteklių pašalinkite popieriniais rankšluosčiais.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos