Publikavimo data: 2024-06-15
Švelnūs kepenėlių paplotėliai su grybais
Vištienos kepenėlės yra labai naudingos organizmui, kai jos reguliariai įtraukiamos į mitybą. Vištienos kepenyse yra daug geležies, askorbo rūgšties, folio rūgšties, tiamino ir niacino. Vištienos kepenėlės yra universalus produktas, naudojamas kulinarijoje įvairiems patiekalams gaminti. Kepenėlių paplotėlius gana paprasta paruošti ir jie labai naudingi.
Žingsnis 1
Keptuvėje įkaitinkite saulėgrąžų aliejų ir pakepinkite svogūną, kol taps skaidrus, tada sudėkite grybus, įberkite druskos, pakepinkite, kol iškeps, ir palikite atvėsti.
Žingsnis 2
Į kepenų faršą suberkite druską, vištienos kiaušinį, miltus ir gerai išmaišykite, kad neliktų miltų gumuliukų. Tada sudėkite atvėsintus grybus ir gerai išmaišykite, konsistencija turi būti vidutinio tirštumo.
Žingsnis 3
Į įkaitintą keptuvę šaukštais pilkite tešlą ir formuokite apvalius paplotėlius. Kepkite iš abiejų pusių, kol apskrus, o aliejaus perteklių pašalinkite popieriniais rankšluosčiais.
Kategorijos