Švelnus kepenų troškinys pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-15

Švelnus kepenų troškinys

Subproduktai visur plačiai naudojami karštiems ir šaltiems užkandžiams gaminti. Vištienos kepenėlės yra rekordininkės tarp jų. Tai skaniausia ir lengviausiai paruošiama paukščio dalis. Būtent todėl jos pirmauja pagal vartojimą Europoje, jau seniai išsikovojo savo vietą mūsų virtuvėje. Siūlome jums labai paprastą ir kartu originalų švelnaus kepenėlių troškinio receptą.
Gaminimo laikas
70 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
133 kcal.
Baltymai
13 g
Riebalai
7 g
Angliavandeniai
2 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 3.79/5 (19 bal.)

Žingsnis 1

Švelnus kepenų troškinys Žingsnis 1
Paruoštas kepenis sudėkite į blenderio dubenį ir susmulkinkite. Taip pat susmulkinkite svogūną.

Žingsnis 2

Švelnus kepenų troškinys Žingsnis 2
Dubenyje sumaišykite kepenis, druską, pipirus, kiaušinius ir svogūnus. Visus ingredientus gerai išmaišykite iki vientisos masės.

Žingsnis 3

Švelnus kepenų troškinys Žingsnis 3
Paruoškite formą, ištepkite ją sviestu. Į formą supilkite paruoštą masę. Dėkite formą į iki 180 °C įkaitintą orkaitę ir kepkite 50 minučių. Paruošimą nustatykite pagal kepenėlių išvaizdą, jos turi patamsėti. Keptuvę pradurkite mediniu pagaliuku, jis turi likti švarus.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antra patiekalai, įspūdingas receptas, paprastas, yra bendrų alergenų, pietūs, vakarienė, sezonas žalumynų, sezonas morkų, sezonas česnakų, troškinys, mėsos troškinys, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga, vermišelių troškinys, troškinys su sūriu, troškinys su kiaušiniais

Kategorijos