Publikavimo data: 2025-08-18
Švelnūs kiaulienos kotletai su kopūstais
Švelnūs kiaulienos kotletai su kopūstais - europietiškas patiekalas. Kotletams ruošti dažnai naudojama kiaulienos faršas. Kiaulienos maltinukai padeda mažinti cholesterolio kiekį kraujyje, stiprina širdies ir kraujagyslių sistemą, palengvina skrandžio darbą, taip pat teigiamai veikia žarnyno veiklą. Dėl savo skonio ir naudingųjų savybių ji labai vertinama gaminant maistą. Dėl didelio daržovių kiekio kotletuose jie tampa švelnūs ir papildyti vitaminais.
Žingsnis 1
Smulkiai supjaustykite svogūną ir stambiai sutarkuokite morką. Kopūstus susmulkinkite peiliu. Dubenyje sumaišykite faršą, kiaušinį, svogūną, morką, kopūstą, prieskonius ir kečupą. Palikite 15 minučių pastovėti.
Žingsnis 2
Šlapiomis rankomis suformuokite kotletus ir kepkite juos karštoje keptuvėje po 7 minutes iš kiekvienos pusės. Supilkite kečupą ir vandenį ir 15 minučių troškinkite po uždaru dangčiu ant silpnos ugnies.
Kategorijos