Publikavimo data: 2025-08-17
Švelnūs kotletai "Pozharsky"
Kotletai būna neįtikėtinai minkšti ir sultingi, o traški plutelė nepalieka abejingų.
Žingsnis 1
Išlydykite augalinį aliejų ir pusę sviesto. Kitą pusę įdėkite į šaldiklį.
Žingsnis 2
Sudėkite smulkiai supjaustytą svogūną ir kepkite, kol taps permatomas, bet nekepkite. Atvėsinkite.
Žingsnis 3
Pamirkykite kepinį piene.
Žingsnis 4
Susmulkinkite šlauneles į faršą, o ne į suflė.
Žingsnis 5
Nespausdami sudėkite duoną, išmaišykite.
Žingsnis 6
Įdėkite svogūną ir gerai išminkykite faršą, įberkite druskos ir pipirų.
Žingsnis 7
Sutarkuokite sviestą, sumaišykite ir įdėkite į šaldytuvą.
Žingsnis 8
Likusią duonos kepalo dalį supjaustykite mažais kubeliais džiūvėsėliams. Kai maltinukai atvės, suformuokite maždaug delno dydžio kotletukus ir apvoliokite juos džiūvėsėliuose.
Žingsnis 9
Kepkite po minutę iš kiekvienos pusės, kol apskrus.
Žingsnis 10
Dėkite ant kepimo skardos ir kepkite 180 laipsnių temperatūroje 15-20 minučių.
Kategorijos