Publikavimo data: 2024-06-08
Švelnūs makaronai su šonine ir Bolonijos padažu
Švelnūs ir malonaus skonio makaronai su Bolonijos padažu - puikus pasirinkimas šeimos vakarienei ar šventei su draugais. Šoninės, krevečių, česnakų ir padažo skonis sukuria malonų poskonį. O tekstūra dėl jų tampa švelni ir oro. Tuo tarpu, nepaisant tokių skonių gausos, patiekalą paruošti neužtrunka ilgai, jį nesunku pagaminti net ir patirties neturintiems virėjams.
Žingsnis 1
Makaronus išvirkite dideliame kiekyje pasūdyto vandens. Šoninę supjaustykite plonais griežinėliais. Kepkite, kol taps auksinės spalvos, ir išimkite iš keptuvės į dubenį.
Žingsnis 2
Nulupkite krevetes, apkepkite jas svieste. Tuomet sudėkite česnaką ir pipirus.
Žingsnis 3
Kiaušinio trynį sumaišykite su smulkiai tarkuotu sūriu ir gerai išmaišykite. Išvirusius makaronus sudėkite į krevetes, užpilkite padažu, sudėkite šoninę ir išmaišykite.
Kategorijos