Publikavimo data: 2025-08-19
Švelnūs mėsos kukuliai grybų padaže
Subtilus ir švelnus mėsos kukulių skonis dera su ryškiu padažo skoniu. Padažas su maža paslaptimi.
Žingsnis 1
Išvirkite ryžius, kol jie taps al dente. Atvėsinkite, sudėkite į maltą mėsą ir sumaišykite. Suformuokite mėsos kukulius.
Žingsnis 2
Mėsos kukuliai 2-3 minutes dalimis verdami verdančiame vandenyje, būtinai pasūdykite vandenį. Atsargiai ištraukite juos dantytu šaukštu.
Žingsnis 3
Padažo gamyba. Padažui pagaminti reikės mažos gudrybės. Džiovintus grybus sumalame į miltus kavos malūnėliu. Labai patogu ir skanu. Tokie miltai bet kokį patiekalą prisotina grybų skonio.
Žingsnis 4
Mano yra laukiniai grybai. Labai skanu su pievagrybiais.
Žingsnis 5
Supjaustykite vieną svogūną, sutarkuokite vieną morką, supjaustykite vieną grybą ir pakepinkite keptuvėje. Įdėkite česnako. Kepkite, kol taps auksinės spalvos.
Žingsnis 6
Miltus supilkite į sausą ir švarią keptuvę. Nuolat maišydami kepkite, kol taps auksinės spalvos. Miltai suteiks padažui tirštos, vientisos konsistencijos ir riešutų skonį. Sudėkite pomidorų pastą. Supilkite pieną ir vandenį (galite naudoti sultinį, likusį po mėsos kukuliais). Švelniai išmaišykite. Neturėtų likti gumuliukų. Įpilkite grietinės. Įdėkite lauro lapą, druskos ir pipirų pagal skonį. Perdėkite keptas daržoves. Ir sudėkite pjaustytus grybus. Švelniai išmaišykite. Palikite užvirti.
Žingsnis 7
Į formos dugną supilkite padažą, maždaug 2-3 samčius. Sudėkite išvirtus mėsos kukulius. Ant viršaus užpilkite padažo. Padažo turi būti daug. Ir pašaukite į 180 laipsnių temperatūros orkaitę maždaug 20 minučių.
Žingsnis 8
Patiekite mėsos kukulius su mėgstamu garnyru, gausiai apšlakstydami padažu.
Kategorijos