Publikavimo data: 2025-08-20
Švelnūs mėsos kukuliai pomidorų padaže
Šiam patiekalui paruošti nereikia daug laiko. Tačiau mėsos kukuliai būna minkšti ir skanūs.
Žingsnis 1
Morką ir svogūną sutarkuokite smulkia tarka. Išvirkite ryžius.
Žingsnis 2
Į maltą mėsą sudėkite morkas, svogūnus, ryžius, druską ir pipirus.
Žingsnis 3
Suformuokite kotletukus ir dėkite į įkaitintą keptuvę. Apkepkite iš vienos pusės, tada apverskite ir apkepkite iš kitos pusės.
Žingsnis 4
Paruoškite padažą: į 0,5 l verdančio vandens įpilkite pomidorų pastos, įberkite druskos ir gerai išmaišykite. Supilkite ant mėsos kukulių, kad jie visiškai apsemtų padažą.
Žingsnis 5
Troškinkite po uždengtu dangčiu apie 30-35 minutes.
Kategorijos