Švelnūs mėsos kukuliai su kukurūzų kruopomis grietinėlės padaže pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-17

Švelnūs mėsos kukuliai su kukurūzų kruopomis grietinėlės padaže

Mėsos kukuliai - populiarus patiekalas, kurį sudaro padaže virti maltos mėsos kukuliai. Kukuliams gaminti geriau rinktis mėsą, kurioje yra šiek tiek riebalų, kad patiekalas būtų minkštesnis ir sultingesnis. Be mėsos, į mėsos kukulius galima dėti: daržovių, duonos, kiaušinių, grūdų, įskaitant kukurūzus. Pagaminti pridėjus kukurūzų kruopų, patiekalas bus sotesnis ir įdomesnio skonio, o subtilus grietinėlės padažas suteiks papildomo sultingumo ir patrauklios išvaizdos.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
321 kcal.
Baltymai
10 g
Riebalai
26 g
Angliavandeniai
9 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.83/5 (41 bal.)

Žingsnis 1

Švelnūs mėsos kukuliai su kukurūzų kruopomis grietinėlės padaže Žingsnis 1
Smulkiai supjaustykite česnaką ir svogūną. Sudėkite maltą mėsą į tinkamą dubenį, sumaišykite su grūdais, žolelėmis ir smulkintais svogūnais bei česnakais.

Žingsnis 2

Švelnūs mėsos kukuliai su kukurūzų kruopomis grietinėlės padaže Žingsnis 2
Į dubenį su malta mėsa įmuškite kiaušinį, pagal skonį įberkite druskos ir pipirų, dar kartą viską gerai išmaišykite ir formuokite mėsos kukulius, kad jie būtų maždaug vienodo dydžio.

Žingsnis 3

Švelnūs mėsos kukuliai su kukurūzų kruopomis grietinėlės padaže Žingsnis 3
Pastatykite keptuvę ant ugnies ir įpilkite šiek tiek aliejaus. Sudėkite į ją mėsos kukulius ir ant silpnos ugnies troškinkite 20 minučių. Supilkite grietinėlę ir užvirinkite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, mėsos patiekalai, jautienos patiekalai, troškiniai, įspūdingas receptas, dažni alergenai, pietūs, vakarienė, saldžiųjų pipirų sezonas, česnakų sezonas, mėsos kukuliai ir mėsos kukuliai, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos