Švelnūs mėsos kukuliai su makaronais baltame padaže pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-17

Švelnūs mėsos kukuliai su makaronais baltame padaže

Mėsos kukulių receptas yra gana populiarus ir įvairus. Jie gaminami iš vištienos, kiaulienos, jautienos mėsos, netgi maišant kelių rūšių mėsą. Į maltinukus dedama daržovių, ryžių, žolelių. Siūlome pasigaminti gardžių mėsos kukulių su naminiais makaronais po baltu padažu. Patiekite su marinuotomis arba šviežiomis daržovėmis, kvapniais žalumynais.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
25 min.
Kalorijos
170 kcal.
Baltymai
9 g
Riebalai
13 g
Angliavandeniai
7 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 3.73/5 (15 bal.)

Žingsnis 1

Švelnūs mėsos kukuliai su makaronais baltame padaže Žingsnis 1
Nuluptą svogūną supjaustykite gabaliukais, pertrinkite per mėsmalę ir sudėkite į maltą mėsą. Pasūdykite, pagardinkite pipirais ir gerai išmaišykite. Suformuokite mėsos kukulius.

Žingsnis 2

Švelnūs mėsos kukuliai su makaronais baltame padaže Žingsnis 2
Paruoškite padažą. Atskirame dubenyje sumaišykite grietinę, verdantį vandenį ir sojų padažą. Paruoštus mėsos kukulius paskleiskite ant keptuvės dugno, ant viršaus supilkite makaronus, išlyginkite silikonine mentele, užpilkite grietinės padažu ir uždenkite dangčiu. Virkite ant silpnos ugnies apie 25 minutes.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, mėsos patiekalai, jautienos patiekalai, troškiniai, įspūdingas receptas, dažni alergenai, pietūs, vakarienė, saldžiųjų pipirų sezonas, česnakų sezonas, mėsos kukuliai ir mėsos kukuliai, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos