Švelnūs moliūgų paplotėliai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-17

Švelnūs moliūgų paplotėliai

Šiuo receptu su manimi pasidalijo vieno garsaus mano miesto restorano virėjas, kai jaunystėje ten dirbau padavėju. Pagal šį receptą kepiniai visada būna labai švelnūs ir tirpsta burnoje. Niekada nemėgau moliūgų skonio, bet šie blyneliai ištirpdė mano širdį.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
142 kcal.
Baltymai
3 g
Riebalai
5 g
Angliavandeniai
22 g
Sunkumas: 3/5
Reitingas: 3.64/5 (14 bal.)

Žingsnis 1

Švelnūs moliūgų paplotėliai Žingsnis 1
Moliūgą nulupkite ir išimkite sėklas. Minkštimą sutarkuokite stambia tarka ir rankomis išspauskite sulčių perteklių. Sudėkite kiaušinį, cukrų ir grietinę, viską išmaišykite.

Žingsnis 2

Švelnūs moliūgų paplotėliai Žingsnis 2
Į mišinį atsargiai įmaišykite miltus ir žiupsnelį druskos. Užminkykite tešlą, ji turi būti tokia skysta kaip įprasti paplotėliai.

Žingsnis 3

Kepkite paplotėlius ant įkaitintos keptuvės su trupučiu aliejaus.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, miltų antrieji patiekalai, fritters, kepti patiekalai, paprasta, turi bendrų alergenų, per 30 minučių, pusryčiai, pietūs, vakarienė, cukinijų sezonas, receptas su vaizdo įrašu, receptų knyga, pusryčiai su kiaušiniu, fritters su kiaušiniu

Kategorijos