Publikavimo data: 2025-08-17
Švelnus naminės varškės apkepas
Varškės apkepas jau seniai įsitvirtino kulinarijos pasaulyje kaip patiekalas, kuris visiems primena vaikystę. Tikriausiai kiekviena mama bent kartą yra gaminusi savo vaikui tokį nuostabų desertą, kuris skleidžia namų šilumą ir švelnumą. Maloni šio skanėsto tekstūra ir neįtikėtinas skonis neabejotinai privers jus šį apkepą gaminti dar ne kartą.
Žingsnis 1
Į paruoštą dubenį sudėkite kiaušinius ir cukrų ir gerai išplakite mikseriu iki putų. Sudėkite suminkštintą sviestą ir plakite iki vientisos masės.
Žingsnis 2
Įmaišykite manų kruopas ir šakute išminkytą varškę. Plona srovele supilkite pieną ir viską plakite mikseriu iki vientisos masės. Mišinį palikite ant stalo 25 minutėms, kad išbrinktų.
Žingsnis 3
Į sviestu išteptą kepimo formą sudėkite varškės ir mangų tešlą, dėkite viską į įkaitintą orkaitę 30 minučių, kad masė gerai sustingtų ir paruduotų.
Kategorijos