Publikavimo data: 2024-06-16
Švelnūs naminiai suktinukai su raudona žuvimi ir agurkais
Suktinukai su raudonąja žuvimi ir agurkais būna labai švelnūs ir pasižymi puikiu skonių deriniu. Šios rūšies suktinukai vadinami uramaki, o jų sudedamųjų dalių derinys yra klasikinis. Tokie suktinukai ypatingi tuo, kad jie kepami "iš vidaus į išorę" - ryžių ir žuvies išorėje, o viduje yra kreminio sūrio ir agurkų įdaras. Vietoj agurkų galima naudoti avokadą. O norėdami paįvairinti skonį, galite įdėti mango, tuno, krabų lazdelių, ikrų, viršų papuošti sezamo sėklomis ir tarkuotu sūriu.
Žingsnis 1
Ryžius supilkite į verdantį vandenį santykiu 1:1. Kai vanduo užvirs, virkite ant silpnos ugnies 15 minučių. Tada puodą nukelkite nuo ugnies ir palikite ryžius po dangčiu dar 10 minučių. Paruoškite ryžių marinatą: ant silpnos ugnies, bet neužvirinkite, pašildykite actą ir jame ištirpinkite cukrų bei druską. Tada užpilkite marinatą ant ryžių, gerai išmaišykite ir atvėsinkite ryžius.
Žingsnis 2
Perpjaukite norio lapą į 2 dalis. Nori lakštus dėkite ant maistine plėvele iškloto kilimėlio blizgia puse žemyn. Šlapiomis rankomis įberkite saują ryžių ir tolygiai paskleiskite juos ant nori, palikdami lakšto kraštą be ryžių. Atsargiai, naudodami kilimėlį, apverskite lakštą taip, kad ryžiai būtų apačioje.
Žingsnis 3
Ant lakšto dėkite kreminio sūrio ir agurkų juosteles. Švelniai susukite ritinį naudodami kilimėlį. Suktinuką tvirtai suformuokite, jei ryžių neužtenka, tiesiog įberkite daugiau ryžių ir suvyniokite dar kartą.
Žingsnis 4
Plonas žuvies plokšteles storu sluoksniu sudėkite ant vyniotinio. Tada kilimėliu suformuokite ritinį taip, kad žuvies plokštelės visiškai apgaubtų ritinį. Paruoštus suktinukus plonu aštriu peiliu atsargiai supjaustykite į 6-8 lygias dalis.
Kategorijos