Publikavimo data: 2025-08-16
Švelnus naminis kiaulienos nugarinės kumpis su Provanso žolelėmis
Jei kalbame apie sveiką šeimos mitybą, geriausia rinktis naminį kumpį. Jame nenaudojami jokie maisto priedai, dažikliai ir skonio stiprikliai. Tai grynai natūralus produktas. Kumpio išvaizda ir tekstūra būna švelni, be to, nekaloringa. Jos skonį ir naudingų maistinių medžiagų gausą lemia Provanso žolelės. Nepaisant to, kad marinavimas ir virimas trunka ilgai, virtuvėje sugaištama minimaliai laiko.
Žingsnis 1
Vandenyje ištirpinkite druską, suberkite pipirų grūdelius, lauro lapą, susmulkintą česnaką ir užvirinkite. Marinatą atvėsinkite ir sudėkite į jį mėsą. Tada švirkštu į mėsą įšvirkškite visą sūrymą ir nusiųskite į šaldytuvą marinuotis 24 valandoms.
Žingsnis 2
Apvoliokite mėsą pipirų mišinyje ir sandariai suvyniokite į maistinę plėvelę keliais sluoksniais. Apvyniokite stora virvele ir palikite troškintis ant silpnos ugnies 3-4 valandas. Leiskite mėsai atvėsti puode su vandeniu.
Kategorijos