Publikavimo data: 2024-06-15
Švelnus padažas su vištienos filė
Vienas iš lengviausiai paruošiamų ir lengviausiai prieinamų produktų yra vištienos filė. Tai liesų baltymų, kurių taip dažnai pasitaiko sportininkų mityboje, šaltinis. Žmonėms, kurie rūpinasi figūra ir nori patenkinti savo organizmo baltymų poreikį, šis receptas puikiai tiks jų mitybos racione.
Žingsnis 1
Paruoškite padažą. Puode sumaišykite grietinę, pomidorų pastą ir sultinį. Pagal skonį įberkite druskos ir pipirų, užvirinkite.
Žingsnis 2
Vištieną pabarstykite miltais, perkelkite į sietelį ir nusukite miltų perteklių. Susmulkinkite svogūną ir kepkite, kol taps auksinis. Perkelkite mėsą prie svogūnų, padidinkite ugnį ir kepkite apie 7 minutes. Tada mėsą užpilkite padažu. Troškinkite dar 20 minučių.
Kategorijos