Publikavimo data: 2025-08-17
Švelnūs pyragėliai grietinėje
Daugelis žmonių mano, kad bitochki yra tas pats, kas kotletai. Tai netiesa, jie skiriasi vienas nuo kito forma, tačiau svarbiausias skirtumas yra tas, kad bitochki turi būti patiekiami su nepaprastai skaniu padažu, kuriame jie buvo virti. Tai ir yra visa tokio skonio paslaptis. Todėl padažas šiame patiekale atlieka vieną iš pagrindinių vaidmenų. Tokie koldūnai puikiai tiks kaip užkandis tiek ant šventinio stalo, tiek prie namų vakarienės.
Žingsnis 1
Dubenyje sumaišykite maltą mėsą su druska ir pipirais. Padalykite ją į 3-4 cm skersmens paplotėlius. Tešlos paplotėlius iš visų pusių apvoliokite miltuose.
Žingsnis 2
Kepkite beatochki keptuvėje augaliniame aliejuje, kol įgaus auksinę plutelę. Po to užpilkite grietine. Uždenkite keptuvę dangčiu ir taip troškinkite apie 5-8 minutes.
Kategorijos