Švelnūs pyragėliai grietinėje pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-17

Švelnūs pyragėliai grietinėje

Daugelis žmonių mano, kad bitochki yra tas pats, kas kotletai. Tai netiesa, jie skiriasi vienas nuo kito forma, tačiau svarbiausias skirtumas yra tas, kad bitochki turi būti patiekiami su nepaprastai skaniu padažu, kuriame jie buvo virti. Tai ir yra visa tokio skonio paslaptis. Todėl padažas šiame patiekale atlieka vieną iš pagrindinių vaidmenų. Tokie koldūnai puikiai tiks kaip užkandis tiek ant šventinio stalo, tiek prie namų vakarienės.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
25 min.
Kalorijos
287 kcal.
Baltymai
13 g
Riebalai
23 g
Angliavandeniai
3 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4.07/5 (15 bal.)

Žingsnis 1

Švelnūs pyragėliai grietinėje Žingsnis 1
Dubenyje sumaišykite maltą mėsą su druska ir pipirais. Padalykite ją į 3-4 cm skersmens paplotėlius. Tešlos paplotėlius iš visų pusių apvoliokite miltuose.

Žingsnis 2

Švelnūs pyragėliai grietinėje Žingsnis 2
Kepkite beatochki keptuvėje augaliniame aliejuje, kol įgaus auksinę plutelę. Po to užpilkite grietine. Uždenkite keptuvę dangčiu ir taip troškinkite apie 5-8 minutes.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji kursai, įspūdingas receptas, paprastai, yra bendrų alergenų., pietūs, vakarienė, bulvių sezonas, bulvių patiekalai, kotletai, bitai, receptų knyga, kiaušinių paplotėliai, bulvių vakarienė, kotletai su grietine

Kategorijos