Publikavimo data: 2025-08-17
Švelnūs pyragėliai su varškės sūriu ir raudonąja žuvimi
Tartaletės su varškės įdaru yra skanios, lengvos ir papuoš bet kokį šventinį stalą. Juos greitai ir lengvai paruošti, o atrodo labai įspūdingai. Tartaletes galite pakeisti juodos duonos riekelėmis, traškučiais arba duona. Varškę galite pakeisti pačių pasigaminta grietinėle, pagardinta prieskoniais, grybais ir kitais produktais pagal savo skonį.
Žingsnis 1
Krapus gerai nuplaukite, nusausinkite ir smulkiai supjaustykite. Žuvį supjaustykite nedideliais gabalėliais ir suberkite į krapus.
Žingsnis 2
Perkelkite paruoštus krapus ir žuvį į tinkamą dubenį ir sudėkite varškę. Viską sumaišykite šakute iki vientisos masės.
Žingsnis 3
Paruoštus pyragėlius dėkite ant plokščios lėkštės arba paskleiskite ir užpildykite juos mišiniu. Tai galite padaryti šaukštu arba konditeriniu maišeliu.
Žingsnis 4
Plonai supjaustykite žuvį juostelėmis. Supjaustykite ją spiralėmis ir dėkite ant įdarytų tartaletų nuo vidurio į viršų.
Kategorijos