Publikavimo data: 2024-06-09
Švelnūs ryžiai su vištienos šlaunelėmis
Ryžiai su vištienos pėdutėmis - skanus ir maistingųjų medžiagų kupinas patiekalas. Nuo Japonijos laikų žinoma, kad ryžiai yra sveikas ir augimą skatinantis maistas. Japonijos mokslininkai atskleidė, kad ryžiuose, palyginti su kitais maisto produktais, yra mažiau sočiųjų riebalų. Patiekalas pasižymi sodriu ir sodriu skoniu. Prie ryžių puikiai tinka prieskoniuose marinuotos aromatingos vištienos kojos. Tinka ir šeimos pietums, ir vakarienei.
Žingsnis 1
Ryžius nuplaukite. Pastatykite puodą su vandeniu ant ugnies, kol užvirs. Tada įberkite druskos ir supilkite ryžius. 20 minučių virkite ant silpnos ugnies, kol suminkštės.
Žingsnis 2
Į ryžius sudėkite sviestą ir išmaišykite. Paimkite vištienos šlauneles ir įtrinkite jas adžika, pipirais ir druska. Palikite marinuotis 2 valandas. Į keptuvę įpilkite augalinio aliejaus ir apkepkite vištienos šlauneles iš abiejų pusių, kol taps traškios.
Kategorijos