Švelnūs ryžiai su vištienos šlaunelėmis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-09

Švelnūs ryžiai su vištienos šlaunelėmis

Ryžiai su vištienos pėdutėmis - skanus ir maistingųjų medžiagų kupinas patiekalas. Nuo Japonijos laikų žinoma, kad ryžiai yra sveikas ir augimą skatinantis maistas. Japonijos mokslininkai atskleidė, kad ryžiuose, palyginti su kitais maisto produktais, yra mažiau sočiųjų riebalų. Patiekalas pasižymi sodriu ir sodriu skoniu. Prie ryžių puikiai tinka prieskoniuose marinuotos aromatingos vištienos kojos. Tinka ir šeimos pietums, ir vakarienei.
Gaminimo laikas
130 min.
Laikas virtuvėje
41 min.
Kalorijos
196 kcal.
Baltymai
12 g
Riebalai
10 g
Angliavandeniai
11 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4.07/5 (14 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Švelnūs ryžiai su vištienos šlaunelėmis Žingsnis 1
Ryžius nuplaukite. Pastatykite puodą su vandeniu ant ugnies, kol užvirs. Tada įberkite druskos ir supilkite ryžius. 20 minučių virkite ant silpnos ugnies, kol suminkštės.

Žingsnis 2

Švelnūs ryžiai su vištienos šlaunelėmis Žingsnis 2
Į ryžius sudėkite sviestą ir išmaišykite. Paimkite vištienos šlauneles ir įtrinkite jas adžika, pipirais ir druska. Palikite marinuotis 2 valandas. Į keptuvę įpilkite augalinio aliejaus ir apkepkite vištienos šlauneles iš abiejų pusių, kol taps traškios.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos