Publikavimo data: 2025-08-17
Švelnūs sluoksniuotos tešlos suktinukai su bananais ir "Nutella
Daugelis iš jūsų tikriausiai esate girdėję apie įvairiausius desertus, pagamintus iš tešlos be mielių, kokie jie skanūs ir įvairūs. Tačiau ne visi įsivaizduoja, kad šį kepinį galima pasigaminti patiems, neturint daug patirties. Paruošta bemielė tešla be mielių yra universalus produktas tiems, kurie nori sutaupyti laiko ir nustebinti savo artimuosius skaniu skanėstu.
Žingsnis 1
Perpjaukite tešlą per pusę į 4-5 cm pločio juostas, neperpjautą tešlos dalį patepkite "Nutella" ir išdėliokite ant jos bananų griežinėlius.
Žingsnis 2
Suvyniokite tešlą, pradėdami nuo visos pusės, kad gautumėte ritinėlį. Suvyniokite ritinio galus į žiedą ir apibarstykite jį kakava. Dėkite į 190 laipsnių įkaitintą orkaitę 20 minučių. Praėjus šiam laikui, įsitikinkite, kad suktinukai jau paruošti. Išimkite iš orkaitės ir atvėsinkite.
Kategorijos