Švelnūs sūrio blyneliai ant pieno su krapais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-18

Švelnūs sūrio blyneliai ant pieno su krapais

Blynai su krapais buvo kepami dar senovės Rusijoje. Yra daugybė blynų variantų, tačiau blynai, kepti pridėjus sūrio, išsiskiria bendrame fone. Dėl sūrio patiekalas tampa ne tik neįprastas, bet ir labai skanus bei aromatingas.
Gaminimo laikas
45 min.
Laikas virtuvėje
45 min.
Kalorijos
237 kcal.
Baltymai
13 g
Riebalai
14 g
Angliavandeniai
22 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 3.92/5 (13 bal.)

Žingsnis 1

Švelnūs sūrio blyneliai ant pieno su krapais Žingsnis 1
Sūrį sutarkuokite smulkia tarka. Atskirkite trynius nuo baltymų ir išplakite su pienu. Sudėkite tarkuotą sūrį ir miltus, tada išmaišykite. Baltymus išplakite su druska ir atsargiai įmaišykite į tešlą. Suberkite smulkiai supjaustytus krapus ir išmaišykite. Kepkite riebalais pateptoje keptuvėje iš abiejų pusių, kol apskrus.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, miltų antrieji patiekalai, yra bendrų alergenų, pusryčiai, Kūčios, nesaldūs blynai, blynai, receptų knyga, pusryčiai su kiaušiniu, blynai su kiaušiniu, Blynai su mėsa

Kategorijos