Švelnus triušienos suflė multicooker keptuvėje pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-08

Švelnus triušienos suflė multicooker keptuvėje

Šis senovinis receptas, kurio gimtinė yra Prancūzija, nuo seno gerai žinomas Europos virtuvėje. Tiesą sakant, tai jau nebe receptas, o technologija, pagal kurią šiuos subtilius patiekalus galima pagaminti beveik iš bet kokių produktų. Taigi fantazijos galimybės yra didžiulės. Siūlome jums labai paprastą, daug laiko nereikalaujantį švelnaus, sveiko mėsos suflė receptą. O gaminimo daugiafunkcinėje keptuvėje būdas padės sutaupyti laiko.
Gaminimo laikas
45 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
190 kcal.
Baltymai
13 g
Riebalai
13 g
Angliavandeniai
5 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (27 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Švelnus triušienos suflė multicooker keptuvėje Žingsnis 1
Paruoštą mėsą supjaustykite vidutinio dydžio kubeliais, o morkas - apskritimais. Triušienos filė ir morkas pertrinkite per mėsmalę arba susmulkinkite blenderiu. Į maltą mėsą įmaišykite kiaušinius, manų kruopas, sviestą ir druską. Kruopščiai išmaišykite. Tada supilkite pieną ir gerai išplakite mikseriu.

Žingsnis 2

Švelnus triušienos suflė multicooker keptuvėje Žingsnis 2
Sudėkite mišinį į garų virimo indus, prieš tai patepdami jų vidų sviestu. Į multicooker indą įpilkite 5 puodelius vandens. Uždarykite dangtį, nustatykite daugiafunkcinės viryklės režimą "Garinimas". Gaminimo laikas - apie pusvalandį. Kiekvienu atveju laikas priklauso nuo maltinukų sluoksnio ir mėsos kokybės.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos