Publikavimo data: 2024-06-08
Švelnus triušienos suflė multicooker keptuvėje
Šis senovinis receptas, kurio gimtinė yra Prancūzija, nuo seno gerai žinomas Europos virtuvėje. Tiesą sakant, tai jau nebe receptas, o technologija, pagal kurią šiuos subtilius patiekalus galima pagaminti beveik iš bet kokių produktų. Taigi fantazijos galimybės yra didžiulės. Siūlome jums labai paprastą, daug laiko nereikalaujantį švelnaus, sveiko mėsos suflė receptą. O gaminimo daugiafunkcinėje keptuvėje būdas padės sutaupyti laiko.
Žingsnis 1
Paruoštą mėsą supjaustykite vidutinio dydžio kubeliais, o morkas - apskritimais. Triušienos filė ir morkas pertrinkite per mėsmalę arba susmulkinkite blenderiu. Į maltą mėsą įmaišykite kiaušinius, manų kruopas, sviestą ir druską. Kruopščiai išmaišykite. Tada supilkite pieną ir gerai išplakite mikseriu.
Žingsnis 2
Sudėkite mišinį į garų virimo indus, prieš tai patepdami jų vidų sviestu. Į multicooker indą įpilkite 5 puodelius vandens. Uždarykite dangtį, nustatykite daugiafunkcinės viryklės režimą "Garinimas". Gaminimo laikas - apie pusvalandį. Kiekvienu atveju laikas priklauso nuo maltinukų sluoksnio ir mėsos kokybės.
Kategorijos