Švelnus triušis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-18

Švelnus triušis

Triušiena būna neįtikėtinai minkšta, o svogūnų padažas - neįtikėtinai skanus. Net vaikai negali atsiplėšti nuo šio patiekalo!
Gaminimo laikas
70 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
155 kcal.
Baltymai
13 g
Riebalai
9 g
Angliavandeniai
3 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 3.74/5 (19 bal.)

Žingsnis 1

Švelnus triušis Žingsnis 1
Supjaustykite triušį kąsnio dydžio gabalėliais.

Žingsnis 2

Švelnus triušis Žingsnis 2
Kepkite saulėgrąžų aliejuje iš abiejų pusių, kol apskrus.

Žingsnis 3

Švelnus triušis Žingsnis 3
Į puodą sudėkite keptą triušieną ir užpilkite susmulkintais svogūnais.

Žingsnis 4

Švelnus triušis Žingsnis 4
Viską užpilkite vandeniu iki mėsos ribų, įberkite druskos, pipirų, lauro lapų ir troškinkite 40 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, mėsos patiekalai, triušienos patiekalai, troškiniai, įspūdingas receptas, paprastas, yra bendrų alergenų, sala, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, morkų sezonas, česnakų sezonas, multicooker patiekalai, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga, triušiena multicooker, daržovės multicooker

Kategorijos