Švelnus triušis azu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-15

Švelnus triušis azu

Azu - tai nacionalinis totorių patiekalas, kurio gaminimas susideda iš kelių etapų. Pirmiausia ant didelės ugnies kepama mėsa, kuri gali būti bet kokia: jautiena, aviena, arkliena, o mūsų atveju - triušiena. Tada į ją dedama daržovių, dažniausiai svogūnų, pomidorų, morkų, morkų, saldžiųjų paprikų ir dažniausiai marinuoto agurko griežinėlių. Tada visi ingredientai troškinami ant mažos ugnies, orkaitėje arba viryklėje.
Gaminimo laikas
80 min.
Laikas virtuvėje
40 min.
Kalorijos
143 kcal.
Baltymai
9 g
Riebalai
8 g
Angliavandeniai
7 g
Sunkumas: 3/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (4 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Švelnus triušis azu Žingsnis 1
Supjaustykite triušį dideliais gabalais. Įkaitinkite keptuvę ir supilkite augalinį aliejų. Kepkite mėsą ant didelės ugnies 10 minučių, kol ji taps auksinė. Kepimo pabaigoje pagardinkite trupučiu druskos ir perkelkite į kepimo indą.

Žingsnis 2

Švelnus triušis azu Žingsnis 2
Svogūną supjaustykite pusžiedžiais, morkas - stambiais gabalėliais, papriką - griežinėliais ir kepkite daržoves toje pačioje keptuvėje, kol iškeps iki pusės. Sudėkite jas antru sluoksniu ant triušienos ir suberkite žirnelius.

Žingsnis 3

Švelnus triušis azu Žingsnis 3
Bulves supjaustykite vidutinio dydžio gabalėliais ir sudėkite į kitą kepimo indo sluoksnį. Tada užpilkite karštu vandeniu, kad jis apsemtų visus ingredientus, ir 30-40 min. pašaukite į iki 180 °C įkaitintą orkaitę. Likus kelioms minutėms iki kepimo, įpilkite majonezo, kečupo, maltų pipirų ir išmaišykite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos