Švelnus udonas su krevetėmis grietinėlės padaže pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-16

Švelnus udonas su krevetėmis grietinėlės padaže

Udon makaronai užima antrą vietą po ryžių tarp Japonijos gyventojų. Į slavų virtuvę jie pateko ne taip seniai, tačiau jų populiarumas vis auga, ypač dėl to, kad puikiai dera su populiariomis jūros gėrybėmis. Šiuo atveju tai krevetės. Makaronų ir jūros gėrybių tandemas leidžia paruošti sotų patiekalą, kuris ilgai neleis likti alkaniems. Sunku patikėti, kad jis paruošiamas per labai trumpą laiką.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
252 kcal.
Baltymai
10 g
Riebalai
15 g
Angliavandeniai
17 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.2/5 (10 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Švelnus udonas su krevetėmis grietinėlės padaže Žingsnis 1
Įkaitinkite sviestą, pakepinkite smulkiai supjaustytą česnaką. Tada sudėkite krevetes, pakepinkite ir supilkite 300 ml vandens, smulkintas žoleles, druską ir pipirus. Šią sultinio sudėtį virkite 10 minučių.

Žingsnis 2

Švelnus udonas su krevetėmis grietinėlės padaže Žingsnis 2
Supilkite grietinėlę į sultinį. Kai užvirs, supilkite 2 šaukštus miltų, išmaišykite ir virkite, kol taps tiršto padažo konsistencijos.

Žingsnis 3

Švelnus udonas su krevetėmis grietinėlės padaže Žingsnis 3
Makaronus išvirkite, kaip nurodyta ant pakuotės. Sudėkite į išvirtą padažą ir gerai išmaišykite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos