Publikavimo data: 2024-06-16
Švelnus udonas su krevetėmis grietinėlės padaže
Udon makaronai užima antrą vietą po ryžių tarp Japonijos gyventojų. Į slavų virtuvę jie pateko ne taip seniai, tačiau jų populiarumas vis auga, ypač dėl to, kad puikiai dera su populiariomis jūros gėrybėmis. Šiuo atveju tai krevetės. Makaronų ir jūros gėrybių tandemas leidžia paruošti sotų patiekalą, kuris ilgai neleis likti alkaniems. Sunku patikėti, kad jis paruošiamas per labai trumpą laiką.
Žingsnis 1
Įkaitinkite sviestą, pakepinkite smulkiai supjaustytą česnaką. Tada sudėkite krevetes, pakepinkite ir supilkite 300 ml vandens, smulkintas žoleles, druską ir pipirus. Šią sultinio sudėtį virkite 10 minučių.
Žingsnis 2
Supilkite grietinėlę į sultinį. Kai užvirs, supilkite 2 šaukštus miltų, išmaišykite ir virkite, kol taps tiršto padažo konsistencijos.
Žingsnis 3
Makaronus išvirkite, kaip nurodyta ant pakuotės. Sudėkite į išvirtą padažą ir gerai išmaišykite.
Kategorijos