Publikavimo data: 2025-08-17
Švelnūs užkandiniai blyneliai su lašiša ir sūriu
Minkštas ir švelnus kreminis sūris yra artimiausias varškės giminaitis, todėl patiekalai su juo būna švelnūs ir purūs. Receptų su grietinėlės sūriu yra labai įvairių. Iš jo galima gaminti desertus, kepinius, padažus, salotų padažus ir blynų įdarus. Bet koks patiekalas, derinamas su grietinėlės sūriu, bus nepaprastai skanus ir lengvas. Įspūdinga lašišos ir avokadų užkandžio su sūriu porcija - tai greitas paruošimo variantas, ir patikėkite, jūsų svečiai ir artimieji liks sužavėti.
Žingsnis 1
Į gilų dubenį įmuškite 1 žalią kiaušinį, įberkite druskos, supilkite augalinį aliejų ir cukrų. Supilkite 100 g pieno ir suplakite mikseriu.
Žingsnis 2
Į dubenį suberkite miltus ir suplakite. Supilkite likusius 200 g pieno ir vėl gerai išplakite.
Žingsnis 3
Įkaitintą keptuvę patepkite augaliniu aliejumi ir supilkite ant jos skystą tešlą. Kepkite blynelius iš vienos pusės apie 40 sekundžių, tada apverskite blynelį ant kitos pusės ir kepkite dar 15 sekundžių, kol taps auksinės spalvos. Taip iškepkite visus blynus.
Žingsnis 4
Šakute išlydykite lydytą sūrį. Ant pjaustymo lentelės susmulkinkite krapus ir suberkite į sūrį. Viską sumaišykite.
Žingsnis 5
Supjaustykite lašišą tonizuojamais griežinėliais. Nulupkite avokadą ir supjaustykite mažais gabalėliais.
Žingsnis 6
Paimkite paruoštą keptą blyną ir padėkite jį ant patogios plokščios lėkštės. Vieną blyno pusę aptepkite lydytu sūriu ir smulkintu česnaku.
Žingsnis 7
Ant įdaro sudėkite lašišą ir avokadą. Suvyniokite blyną į vamzdelį ir supjaustykite į 7-8 dalis. Mėgaukitės gardžiais ir sultingais blynais.
Kategorijos