Publikavimo data: 2025-08-17
Švelnus užkandis su keksiukais
Tartaletės - tai nedideli krepšeliai, į kuriuos įdedama beveik bet kokio įdaro. Tartaletės yra geriausias šaltas užkandis, kuris papuoš ne tik šventinį stalą, bet ir bet kokį renginį. Užkandžiai tartaletėse gali būti įvairūs: saldūs, su grybais, sūriu. Įdarą rinkitės pagal savo skonį ir norus. Tartaletės tinka ir paprastam bei greitam užkandžiui, ir kaip užkandis gamtoje ar darbe. Įdaryti bet kokiu įdaru, jie gaunasi ne tik gražūs, bet ir labai skanūs bei sotūs.
Žingsnis 1
Kiaušinius išvirkite, nulupkite nuo lukštų ir supjaustykite smulkiais kubeliais. Susmulkinkite žaliąjį svogūną. Tuną ir padažą sudėkite į patogų indą.
Žingsnis 2
Paimkite patogų gilų dubenį ir jame sumaišykite kiaušinius, tuną ir svogūną. Viską užpilkite majonezu ir gerai išmaišykite. Pagal skonį pagardinkite druska ir pipirais.
Žingsnis 3
Paruoštus pyragėlius sudėkite į patogų plokščią indą. Užpildykite tartaletes mišiniu. Ant viršaus pabarstykite svogūnais.
Kategorijos