Publikavimo data: 2024-10-13
Švelnūs vaniliniai blyneliai su moliūgais
Vaniliniai blyneliai su moliūgais - švelnus, ryškus, rudeniškas patiekalas. Juos galima ruošti pusryčiams arba kaip užkandį iškylai. Blyneliai paruošiami labai greitai ir iš biudžetinių produktų. Jie būna ryškiai oranžiniai, tarsi mažos saulutės, ir nuostabiai kvepia moliūgais.
Žingsnis 1
Išvirkite moliūgą, kol suminkštės, atvėsinkite ir sutrinkite šakute iki tyrės. Supilkite pieną ir išmaišykite.
Žingsnis 2
Miltus sumaišykite su kiaušiniu ir vanile, tada supilkite moliūgų ir pieno mišinį. Kruopščiai išmaišykite, tešla turi būti tirštos košės konsistencijos.
Žingsnis 3
Įkaitinkite kokosų aliejų keptuvėje ant vidutinės ugnies. Kepkite po šaukštą ir kepkite po 5-7 minutes iš kiekvienos pusės.
Kategorijos