Švelnus varškės apkepas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-09

Švelnus varškės apkepas

Varškės apkepai yra daugelio žmonių mėgstamas patiekalas. Jie ruošiami ir iš riebios, ir iš neriebios varškės. Nuo to priklauso patiekalo kaloringumas. Varškė naudojama gydomojoje mityboje ir ruošiant patiekalus sportininkams bei vaikams. Šiame rauginto pieno produkte gausu kalcio ir fosforo, kurie turi įtakos kaulų ir dantų sveikatai.
Gaminimo laikas
45 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
153 kcal.
Baltymai
12 g
Riebalai
7 g
Angliavandeniai
9 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.5/5 (2 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Švelnus varškės apkepas Žingsnis 1
Sumaišykite varškę, trynius, cukrų, vanilinį cukrų ir grietinę ir išplakite mikseriu iki vientisos masės. Sudėkite minkštą sviestą ir gerai išmaišykite silikonine mentele, kol masė taps minkšta.

Žingsnis 2

Švelnus varškės apkepas Žingsnis 2
Kiaušinių baltymus plakite iki standžių putų. Atsargiai sumaišykite su varškės mase ir išmaišykite iki vientisos masės.

Žingsnis 3

Švelnus varškės apkepas Žingsnis 3
Sudėkite masę į aliejumi pateptą kepimo skardą, pabarstykite sultonėmis ir kepkite iki 180C įkaitintoje orkaitėje 25-30 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos