Publikavimo data: 2024-06-09
Švelnus varškės apkepas
Varškės apkepai yra daugelio žmonių mėgstamas patiekalas. Jie ruošiami ir iš riebios, ir iš neriebios varškės. Nuo to priklauso patiekalo kaloringumas. Varškė naudojama gydomojoje mityboje ir ruošiant patiekalus sportininkams bei vaikams. Šiame rauginto pieno produkte gausu kalcio ir fosforo, kurie turi įtakos kaulų ir dantų sveikatai.
Žingsnis 1
Sumaišykite varškę, trynius, cukrų, vanilinį cukrų ir grietinę ir išplakite mikseriu iki vientisos masės. Sudėkite minkštą sviestą ir gerai išmaišykite silikonine mentele, kol masė taps minkšta.
Žingsnis 2
Kiaušinių baltymus plakite iki standžių putų. Atsargiai sumaišykite su varškės mase ir išmaišykite iki vientisos masės.
Žingsnis 3
Sudėkite masę į aliejumi pateptą kepimo skardą, pabarstykite sultonėmis ir kepkite iki 180C įkaitintoje orkaitėje 25-30 minučių.
Kategorijos