Publikavimo data: 2025-08-19
Švelnūs vegetariški kotletai su kopūstais
Nuo šių kotletų negalėsite atsiplėšti. Kotletų skonis primena mėsos skonį.
Žingsnis 1
Nuvalykite ir nuplaukite daržoves. Paruoškite 2 kiaušinius, džiūvėsėlius, česnaką, druską ir prieskonius pagal skonį.
Žingsnis 2
Sutarkuokite morkas, smulkiai supjaustykite svogūną ir česnaką ir viską sudėkite į dubenį. Pagal skonį įberkite druskos ir prieskonių.
Žingsnis 3
Labai smulkiai supjaustykite kopūstus, sutrinkite juos arba pertrinkite blenderiu.
Žingsnis 4
Į dubenį su daržovėmis sudėkite kopūstus, 2 kiaušinius ir džiūvėsėlius. Viską sumaišykite ir palikite 10-15 minučių, kad džiūvėsėliai išbrinktų.
Žingsnis 5
Suformuokite kotletus ir dėkite į aliejumi pateptą keptuvę. Kepkite iš abiejų pusių po 8 minutes.
Žingsnis 6
Kotletus galima patiekti su bulvių koše. Gero apetito!
Kategorijos