Švelnus veršienos liežuvis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-17

Švelnus veršienos liežuvis

Delikatus užkandis, kuris negali palikti abejingų.
Gaminimo laikas
135 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
146 kcal.
Baltymai
11 g
Riebalai
9 g
Angliavandeniai
2 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 3.9/5 (10 bal.)

Žingsnis 1

Švelnus veršienos liežuvis Žingsnis 1
Veršienos liežuvis yra labai švelnus ir neįtikėtinai šilkinės tekstūros, todėl svarbiausia jo nesugadinti gausybe prieskonių ir pagardų. Nelupkite liežuvio, nuplaukite jį ir 2 valandas virkite dideliame kiekyje nesūdyto vandens.

Žingsnis 2

Švelnus veršienos liežuvis Žingsnis 2
Po 2 valandų virimo liežuvį greitai išmeskite ir užpilkite lediniu vandeniu. Galima patiekti su ledu.

Žingsnis 3

Švelnus veršienos liežuvis Žingsnis 3
Po kelių minučių lediniame vandenyje liežuvio oda labai lengvai nusilups. Nulupkite liežuvį nuo odos ir pašalinkite riebalų perteklių bei jungiamąjį audinį (jei jo yra).

Žingsnis 4

Švelnus veršienos liežuvis Žingsnis 4
Supjaustykite liežuvį griežinėliais. Nulupkite ir išspauskite česnaką.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, mėsos patiekalai, jautienos patiekalai, įspūdingas receptas, paprastas, yra bendrų alergenų, pietūs, vakarienė, cukinijų sezonas, cukinijų sezonas, bulvių sezonas, karštieji naujametiniai patiekalai, receptų knyga, vakarienė su bulvėmis, vakarienė su jautiena

Kategorijos