Publikavimo data: 2025-08-17
Švelnus veršienos liežuvis
Delikatus užkandis, kuris negali palikti abejingų.
Žingsnis 1
Veršienos liežuvis yra labai švelnus ir neįtikėtinai šilkinės tekstūros, todėl svarbiausia jo nesugadinti gausybe prieskonių ir pagardų. Nelupkite liežuvio, nuplaukite jį ir 2 valandas virkite dideliame kiekyje nesūdyto vandens.
Žingsnis 2
Po 2 valandų virimo liežuvį greitai išmeskite ir užpilkite lediniu vandeniu. Galima patiekti su ledu.
Žingsnis 3
Po kelių minučių lediniame vandenyje liežuvio oda labai lengvai nusilups. Nulupkite liežuvį nuo odos ir pašalinkite riebalų perteklių bei jungiamąjį audinį (jei jo yra).
Žingsnis 4
Supjaustykite liežuvį griežinėliais. Nulupkite ir išspauskite česnaką.
Kategorijos