Publikavimo data: 2024-06-15
Švelnus vištienos kepenėlių ir grietinėlės paštetas
Galbūt niekada nepagalvojote, kad paštetą galima pasigaminti namuose. Ir tai nėra nieko sudėtingo, o skonis tikrai bus daug geresnis nei parduotuvinis variantas ir daug kartų sveikesnis. Jei vis dėlto nusprendėte pabandyti, pasinaudokite šiuo neįprastu vištienos kepenėlių ir grietinėlės receptu.
Žingsnis 1
Svogūną supjaustykite smulkiais kubeliais, o morkas sutarkuokite. Įkaitinkite keptuvę, supilkite saulėgrąžų aliejų ir kepkite daržoves, kol jos taps auksinės spalvos.
Žingsnis 2
Sudėkite į jas kepenėles, lengvai apkepkite, supilkite grietinėlę, uždenkite ir užvirinkite.
Žingsnis 3
Virtas kepenis ir daržoves pasūdykite ir sumalkite mėsmale. Sumaišykite ją su kambario temperatūros sviestu ir įmaišykite smulkintų riešutų.
Žingsnis 4
Jei norite ilgiau laikyti, 20 minučių sterilizuokite stiklainius ir padėkite juos į šaldytuvą. Šį paštetą galima laikyti kelis mėnesius.
Kategorijos