Švelnus vištienos kepenėlių paštetas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-17

Švelnus vištienos kepenėlių paštetas

Vištienos kepenėlių paštetas yra vienas subtiliausių savo skoniu ir konsistencija. Paštetas yra labai skanus ir įspūdingas. Vištienos kepenėlių paštetas su svogūnais yra labai skanus ir švelnus užkandis. Jį lengva paruošti, o rezultatas patiks ne tik jums, bet ir jūsų artimiesiems. Paštetas gaunasi labai skanus, nebrangus ir lengvai paruošiamas. Paštetą galite naudoti kaip priedą prie pagrindinio patiekalo, tepti ant duonos ir gauti sumuštinių, taip pat tai idealus užkandis visomis progomis.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
240 kcal.
Baltymai
14 g
Riebalai
19 g
Angliavandeniai
1 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4.29/5 (17 bal.)

Žingsnis 1

Švelnus vištienos kepenėlių paštetas Žingsnis 1
Vištienos kepenėles nuplaukite, pašalinkite riebalus ir venas. Supjaustykite kepenėles mažais kubeliais ir sudėkite į multicookerį. Į tą patį dubenį sudėkite smulkintą svogūną ir česnaką.

Žingsnis 2

Švelnus vištienos kepenėlių paštetas Žingsnis 2
Ant viršaus išdėliokite sviesto gabalėlius. Ant viršaus užpilkite šiek tiek alyvuogių aliejaus. Pagardinkite druska ir pipirais. Supilkite vyną ir užpilkite kepenėles vandeniu taip, kad mėsa būtų visiškai apsemta.

Žingsnis 3

Švelnus vištienos kepenėlių paštetas Žingsnis 3
Paimkite patogų garų dubenį ir sudėkite į jį lengvai pasūdytą vištienos krūtinėlę bei salierų stiebus. Viską kartu virkite apie 20 minučių.

Žingsnis 4

Švelnus vištienos kepenėlių paštetas Žingsnis 4
Kai vištienos krūtinėlė ir salierai iškeps, išimkite juos į atskirą dubenį. Tada išimkite vištienos kepenėles ir svogūną. Neišpilkite sultinio, jis pravers. Visus ingredientus perkelkite į patogų dubenį, kuriame juos supjaustysite.

Žingsnis 5

Švelnus vištienos kepenėlių paštetas Žingsnis 5
Viską sumalkite iki vientisos masės. Supilkite aromatizuotą sultinį, kad būtų tinkamos konsistencijos. Jei neturite blenderio, sumalkite ingredientus per mėsmalę ir tada gerai sumaišykite su sultiniu.

Žingsnis 6

Švelnus vištienos kepenėlių paštetas Žingsnis 6
Mikrobangų krosnelėje ištirpinkite sviestą iki grietinės konsistencijos. Sūrį sutarkuokite tarka. Kad sūris nepriliptų prie trintuvės, patepkite ją augaliniu aliejumi arba kelias minutes palaikykite šaldiklyje, kad sūris šiek tiek sukietėtų.

Žingsnis 7

Švelnus vištienos kepenėlių paštetas Žingsnis 7
Atvėsusį paštetą paskirstykite į patogias formeles. Ant viršaus užberkite sūrio ir aromatinių žolelių pagal skonį. Apšlakstykite paštetą sviestu ir dėkite į šaldytuvą, kol sustings.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
užkandžiai, paštetai, įspūdingas receptas, paprastas, yra bendrų alergenų, morkų sezonas, paukštienos paštetai, receptų knyga, sviesto paštetai, morkų paštetai

Kategorijos