Publikavimo data: 2025-08-20
Švelnūs vištienos kotletai tešloje
Šis patiekalas yra labai subtilaus skonio. Jį greitai paruošti. Patiks visiems, kurie jo paragaus.
Žingsnis 1
Mėsą supjaustykite maždaug 1,5 cm storio gabalėliais.
Žingsnis 2
Uždenkite maistine plėvele ir kiekvieną gabalėlį sumuškite virtuviniu plaktuvu.
Žingsnis 3
Mėsą pasūdykite ir pabarstykite pipirais.
Žingsnis 4
Atskirame dubenyje paruoškite tešlą. Kiaušinius, druską, pipirus ir grietinę gerai išmaišykite.
Žingsnis 5
Į šį mišinį suberkite miltus ir dar kartą išmaišykite.
Žingsnis 6
Keptuvėje įkaitinkite aliejų.
Žingsnis 7
Kiekvieną mėsos gabalėlį panardinkite į tešlą.
Žingsnis 8
Kepkite visus gabalėlius maždaug po tris minutes iš kiekvienos pusės.
Žingsnis 9
Kai visi gabaliukai iškeps, galite juos uždengę dangčiu troškinti apie 5-7 minutes, kad mėsa taptų dar minkštesnė.
Kategorijos