Švelnus vištienos paštetas su riešutais, sūriu, brendžiu ir prieskoniais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-18

Švelnus vištienos paštetas su riešutais, sūriu, brendžiu ir prieskoniais

Vietoj tradicinės rytinės dešros prie arbatos pasigaminkite šį švelnų, skanų ir aromatingą paštetą. Jis neriebus, jame nėra kepto maisto, todėl jį galima patiekti maitinantis sveikai arba žmonėms, ketinantiems numesti svorio. Jis paruošiamas greitai ir be komplikacijų. Jam skirti produktai yra nebrangūs ir jų galima įsigyti bet kurioje mažmeninės prekybos vietoje. Aromatinė pašteto nata priklauso apelsinų pipirams - džiovintų žievelių, pipirų, imbiero, ciberžolės mišiniui.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
40 min.
Kalorijos
245 kcal.
Baltymai
16 g
Riebalai
15 g
Angliavandeniai
9 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.5/5 (4 bal.)

Žingsnis 1

Švelnus vištienos paštetas su riešutais, sūriu, brendžiu ir prieskoniais Žingsnis 1
Vištienos filė supjaustykite gabalėliais ir išvirkite pasūdytame vandenyje. Į sultinį įmeskite lauro lapą ir pipirų žirnelius.

Žingsnis 2

Švelnus vištienos paštetas su riešutais, sūriu, brendžiu ir prieskoniais Žingsnis 2
Petražoles ir krapus smulkiai supjaustykite. Mėsą, riešutus ir susmulkintas žoleles sumalkite mėsmale. Įberkite druskos, apelsininių pipirų, alyvuogių aliejaus ir brendžio. Išmaišykite.

Žingsnis 3

Švelnus vištienos paštetas su riešutais, sūriu, brendžiu ir prieskoniais Žingsnis 3
Sutrinkite lydytą sūrį šakute ir sudėkite į mėsą. Viską sumalkite iki vientisos masės. Jei reikia, supilkite atvėsintą sultinį.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
užkandžiai, paštetai, įspūdingas receptas, paprastas, yra bendrų alergenų, morkų sezonas, paukštienos paštetai, receptų knyga, sviesto paštetai, morkų paštetai

Kategorijos