Publikavimo data: 2025-08-18
Švelnus vištienos paštetas su riešutais, sūriu, brendžiu ir prieskoniais
Vietoj tradicinės rytinės dešros prie arbatos pasigaminkite šį švelnų, skanų ir aromatingą paštetą. Jis neriebus, jame nėra kepto maisto, todėl jį galima patiekti maitinantis sveikai arba žmonėms, ketinantiems numesti svorio. Jis paruošiamas greitai ir be komplikacijų. Jam skirti produktai yra nebrangūs ir jų galima įsigyti bet kurioje mažmeninės prekybos vietoje. Aromatinė pašteto nata priklauso apelsinų pipirams - džiovintų žievelių, pipirų, imbiero, ciberžolės mišiniui.
Žingsnis 1
Vištienos filė supjaustykite gabalėliais ir išvirkite pasūdytame vandenyje. Į sultinį įmeskite lauro lapą ir pipirų žirnelius.
Žingsnis 2
Petražoles ir krapus smulkiai supjaustykite. Mėsą, riešutus ir susmulkintas žoleles sumalkite mėsmale. Įberkite druskos, apelsininių pipirų, alyvuogių aliejaus ir brendžio. Išmaišykite.
Žingsnis 3
Sutrinkite lydytą sūrį šakute ir sudėkite į mėsą. Viską sumalkite iki vientisos masės. Jei reikia, supilkite atvėsintą sultinį.
Kategorijos