Šventinė Maskvos stiliaus kiauliena pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-09

Šventinė Maskvos stiliaus kiauliena

Šis patiekalas puikiai tiks kaip pagrindinis patiekalas prie bet kokio šventinio stalo. Kiaulienos, sūrio, grybų ir prieskonių derinys - tai geriausias skonių derinys, kuris ilgam išliks atmintyje ir praturtins organizmą vitaminais bei mikroelementais.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
40 min.
Kalorijos
246 kcal.
Baltymai
10 g
Riebalai
21 g
Angliavandeniai
2 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.75/5 (12 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Šventinė Maskvos stiliaus kiauliena Žingsnis 1
Mėsą supjaustykite juostelėmis, o tada - kepsniais. Dėkite ją ant išklotos kepimo skardos, pabarstykite druska ir pipirais. Pievagrybius supjaustykite į 2-4 dalis, priklausomai nuo jų dydžio. Keptuvėje sutarkuokite sūrį. Susmulkinkite žoleles ir svogūnus. Pomidorus supjaustykite pusžiedžiais.

Žingsnis 2

Šventinė Maskvos stiliaus kiauliena Žingsnis 2
Įkaitintoje keptuvėje ant didelės ugnies 3 minutes pakepinkite svogūną. Tada sudėkite grybus. Kepkite ant silpnos ugnies, kol grybai suminkštės ir patamsės.

Žingsnis 3

Šventinė Maskvos stiliaus kiauliena Žingsnis 3
Ant mėsos sluoksniais sudėkite griežinėliais supjaustytą pomidorą, susmulkintas žoleles, sūrį ir grybus. Kepkite iki 180 °C įkaitintoje orkaitėje, kol iškeps. Išjunkite orkaitę ir apibarstykite sūriu.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos