Publikavimo data: 2024-06-09
Šventinė Maskvos stiliaus kiauliena
Šis patiekalas puikiai tiks kaip pagrindinis patiekalas prie bet kokio šventinio stalo. Kiaulienos, sūrio, grybų ir prieskonių derinys - tai geriausias skonių derinys, kuris ilgam išliks atmintyje ir praturtins organizmą vitaminais bei mikroelementais.
Žingsnis 1
Mėsą supjaustykite juostelėmis, o tada - kepsniais. Dėkite ją ant išklotos kepimo skardos, pabarstykite druska ir pipirais. Pievagrybius supjaustykite į 2-4 dalis, priklausomai nuo jų dydžio. Keptuvėje sutarkuokite sūrį. Susmulkinkite žoleles ir svogūnus. Pomidorus supjaustykite pusžiedžiais.
Žingsnis 2
Įkaitintoje keptuvėje ant didelės ugnies 3 minutes pakepinkite svogūną. Tada sudėkite grybus. Kepkite ant silpnos ugnies, kol grybai suminkštės ir patamsės.
Žingsnis 3
Ant mėsos sluoksniais sudėkite griežinėliais supjaustytą pomidorą, susmulkintas žoleles, sūrį ir grybus. Kepkite iki 180 °C įkaitintoje orkaitėje, kol iškeps. Išjunkite orkaitę ir apibarstykite sūriu.
Kategorijos