Publikavimo data: 2025-08-17
Šventinės jūros gėrybių ir agurkų salotos
Tokios gražios ir apetitą žadinančios salotos ant šventinio stalo sudomins ne tik šeimininkus, bet ir svečius, nes jų sudedamosios dalys perkamos ne kasdien. Salotos paruošiamos greitai ir lengvai. Jos labai lengvos ir gaivios. Kai kurie produktai nėra biudžetiniai, tačiau nedidelis jų kiekis yra visai prieinamas daugeliui šeimininkių.
Žingsnis 1
Supjaustykite žuvį mažais gabalėliais arba kubeliais ant pjaustymo lentos. Tuomet paimkite citrinos sulčių ir supilkite jas ant žuvies. Palikite žuvį šiek tiek pamarinuoti.
Žingsnis 2
Prieš virdami ryžius, turite juos kruopščiai nuplauti. Tuomet padėkite juos ant vidutinės ugnies maždaug 20 minučių. Kai ryžiai išvirs, nuplaukite juos po tekančiu vandeniu ir palikite atvėsti. Į atskirą puodą sudėkite virti kiaušinius. Vanduo turi juos visiškai apsemti. Kad kiaušinius būtų lengviau nulupti, į vandenį įberkite šiek tiek druskos. Kiaušinius virkite ant silpnos ugnies 12 minučių.
Žingsnis 3
Paimkite patogų gilų indą ir sumaišykite visus ingredientus. Sumaišę visus produktus, užpilkite majonezu ir dar kartą išmaišykite. Pagal skonį pagardinkite druska ir pipirais.
Kategorijos