Šventinės kivių salotos pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-09

Šventinės kivių salotos

Kulinarinė praktika rodo, kad kai kurie vaisiai puikiai dera su mėsos patiekalais. O toks derinys, kaip kiviai ir vištienos filė, tikrai patiks ne tik dėl skonio, bet ir dėl daugybės naudingų savybių: didelio vitamino C, B grupės, magnio, nikotino rūgšties kiekio, taip pat baltymų, kurių yra mėsoje.
Gaminimo laikas
70 min.
Laikas virtuvėje
40 min.
Kalorijos
227 kcal.
Baltymai
10 g
Riebalai
18 g
Angliavandeniai
3 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.9/5 (40 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Šventinės kivių salotos Žingsnis 1
Kiaušinius, sūrį ir morkas sutarkuokite smulkia tarka. Pomidorus ir 2 kivius supjaustykite kubeliais, o likusį kivį - griežinėliais. Žoleles ir vištienos filė supjaustykite nedideliais gabalėliais.

Žingsnis 2

Šventinės kivių salotos Žingsnis 2
Į lėkštės vidurį pastatykite bet kokio skersmens stiklinę ir sluoksniais išdėliokite maisto produktus apyrankės forma. Pirmasis sluoksnis - vištienos filė, ją pasūdykite ir papipirinkite, tada pamirkykite majoneze. Antrasis sluoksnis - žaliasis svogūnas, tada pomidoras ir vėl pamirkykite majoneze.

Žingsnis 3

Šventinės kivių salotos Žingsnis 3
Tada sudėkite kubeliais supjaustytus kivius ir aptepkite majonezu. Tada sudėkite kiaušinius, pipirus, druską ir vėl aptepkite majonezu.

Žingsnis 4

Šventinės kivių salotos Žingsnis 4
Paskutinius sluoksnius sudėkite tokia tvarka: morkos, majonezas ir sūris. Ant sūrio ratu atsargiai išdėliokite kivių griežinėlius ir nuimkite stiklinę.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos