Šventiniai sumuštiniai su skumbre pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-23

Šventiniai sumuštiniai su skumbre

Sumuštiniai - tai patiekalas, kurį sudaro duonos riekelės su tam tikru įdaru. Sumuštiniai būna įvairių rūšių: klasikiniai, karšti, sluoksniuoti ir originalūs, skirti šventinėms vaišėms. Skumbrės sumuštiniai su sūriu ir žolelėmis gaunasi skanūs, švelnūs, kvapnūs. Šviežio agurko griežinėliai šiam patiekalui suteikia gaivumo ir yra sumuštinio pagrindas. Jie atrodo originaliai ir apetitiškai ir papuoš bet kokį šventinį stalą.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
40 min.
Kalorijos
62 kcal.
Baltymai
5 g
Riebalai
4 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.78/5 (9 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Šventiniai sumuštiniai su skumbre Žingsnis 1
Iš skumbrės išimkite vidų, nupjaukite galvą, pelekus, išvalykite kaulus. Kruopščiai nuplaukite po tekančiu vandeniu. Supjaustykite mažais gabalėliais. Į puodą arba gilią keptuvę įpilkite vandens ir užvirinkite. Įberkite druskos. Į verdantį vandenį įmeskite skumbrės gabalėlius ir virkite 5-6 minutes.

Žingsnis 2

Šventiniai sumuštiniai su skumbre Žingsnis 2
Išdėliokite paruoštus žuvies gabalėlius. Leiskite jiems atvėsti, nuimkite mėsą nuo kaulų ir išimkite smulkius kaulus.

Žingsnis 3

Šventiniai sumuštiniai su skumbre Žingsnis 3
Perkelkite žuvies gabalėlius į lėkštę ir šakute susmulkinkite žuvies mėsą, kol ji taps beveik minkšta.

Žingsnis 4

Šventiniai sumuštiniai su skumbre Žingsnis 4
Susmulkintą skumbrės mėsą sudėkite į gilų dubenį, supilkite alyvuogių aliejų ir smulkiai supjaustytus krapus. Pasūdykite, pagardinkite pipirais ir viską gerai išmaišykite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos