Publikavimo data: 2025-08-17
Šventiniai tartaletės su ikrais, sūrio rutuliukais ir krevetėmis
Jei ant jūsų šventinio Naujųjų metų išvakarių stalo bus tokios salotos, jos bus ryškios, spalvingos ir gardžios. Tartaletės su aštriu česnakiniu varškės sūriu, krevetėmis, ikrais, alyvuogėmis, šviežiais agurkais ir žolelėmis - tai turtinga ne tik skonių, bet ir spalvų gama, kurios žiemą taip reikalingos sielai pamaloninti. Be to, kiekvienas ingredientas papildys kiekvieno mitybą sveikomis maistinėmis medžiagomis.
Žingsnis 1
Rutuliukams rusišką sūrį ir kiaušinius sutarkuokite smulkia tarka ir įspauskite česnaką. Sumaišykite juos į vientisą masę. Iš sūrio masės suformuokite rutuliukus, į kiekvieno viduriuką įverkite alyvuogę. Pusę rutuliukų apvoliokite sezamo sėklose, o kitą pusę - smulkintuose krapuose.
Žingsnis 2
Užvirinkite vandenį ir pasūdykite. Į verdantį vandenį suberkite krevetes ir virkite jas 10 minučių.
Žingsnis 3
Surinkite tartaletes. Užpildykite jas varške, ant viršaus uždėkite agurko apskritimą. Pusę tartaletės papuoškite ikrais. Perdengtus lašišos griežinėlius sulenkite į gėlę ir uždėkite ant kitos tartaletės pusės.
Kategorijos