Publikavimo data: 2024-06-15
Šventinis sumuštinių pyragas su raudona žuvimi
Raudonųjų žuvų sumuštinių pyragas - puikus skanėstas tiems svečiams, kurie nemėgsta saldumynų. Jį nesunku paruošti, jis pagamintas iš labai skanių produktų, kurie puikiai dera tarpusavyje. Jį galite papuošti kuo tik norite, tačiau būtent siūlomas papuošimo variantas puikiai papildo jo skonį. Pabandykite jį pagaminti bet kurios šventės proga ir jūsų svečiai tikrai bus nustebinti jūsų išradingumu ir neįprastu pateikimu.
Žingsnis 1
Paruoštą duoną dėkite ant plokščios apskritimo formos lėkštės. Konservuotą tuną sutrinkite šakute ir sumaišykite su ketvirtadaliu varškės iki vientisos masės. Mišiniu aptepkite pirmąją plutą.
Žingsnis 2
Uždėkite kitą duonos sluoksnį, smulkiai sukapokite petražoles, sumaišykite su likusiu sūriu ir pusę mišinio užtepkite ant antros plutos. Nupjaukite šiurkščius lašišos kraštus, supjaustykite ją kubeliais ir sudėkite ant sūrio. Storiausią ir riebiausią dalį palikite viršutiniam sluoksniui papuošti.
Žingsnis 3
Uždėkite trečiąjį sluoksnį, aptepkite jį likusiu sūriu ir papuoškite gražiais lašišos gabalėliais. Agurką supjaustykite pusžiedžiais, saldžiąją papriką griežinėliais, nupjaukite pomidoro viršūnėlę ir papuoškite pyrago viršų šiomis daržovėmis. Galutinis akcentas - alyvuogės, nusausinkite jas ir uždėkite ant viršaus. Palikite šventinį sumuštinį šaldytuve maždaug valandai.
Kategorijos