Publikavimo data: 2024-06-09
Šviesi kiauliena su grybais pomidorų padaže
Kiauliena, kaip skanus ir sveikas produktas, gali įgauti naują ryškią išvaizdą, naują skonį ir aromatą, nes produktus galima meistriškai derinti. Virėjas, kaip dirigentas, papildo savo "natomis". Papildžius grybais, grietine, pomidorais - ir įprasta mėsa ima groti skoniais kaip gerai suderintas orkestras pagal natas. Kiauliena su grybais pomidorų padaže yra toks galutinis virėjo darnaus darbo rezultatas, nors apskritai viskas čia paprasta ir suprantama net pradedantiesiems.
Žingsnis 1
Supjaustykite mėsą, grybus ir svogūnus griežinėliais. Pirmiausia apkepkite mėsą iki auksinės spalvos ir išpilkite ją iš keptuvės. Įdėkite grybus ir pakepinkite juos, tada tokiu pat būdu pakepinkite svogūnus.
Žingsnis 2
Į svogūną sudėkite pomidorą, supilkite stiklinę vandens ir išmaišykite. Sudėkite mėsą ir grybus ir troškinkite 15 minučių. Tada sudėkite grietinę, išmaišykite ir troškinkite dar 10 minučių.
Kategorijos