Publikavimo data: 2024-06-13
Sviesto pjaustymas
Minimalus ingredientų kiekis - maksimalus skonis. Būtent tai galima pasakyti apie kotletų su sviestu receptą. Iš tiesų šiam patiekalui paruošti reikės dviejų pagrindinių ingredientų - kiaulienos ir sviesto. Jums tereikės supjaustyti mėsą, ištepti ją sviestu ir prieskoniais ir apkepti iš abiejų pusių. Geriausios kiaulienos dalys kotletams yra sprandinė, mentė arba kumpis. Mėsos kokybę galima nustatyti pagal jos spalvą - ji turi būti švelniai rausva.
Žingsnis 1
Paruoškite kiaulienos gabalėlius. Virtuviniu plaktuvu išmuškite mėsos gabalėlius ir sudėkite juos į dubenį. Į tą patį dubenį sudėkite sviestą, česnaką, druską, pipirus ir žoleles. Viską sumaišykite.
Žingsnis 2
Kepkite kotletus su sviestu. Įkaitinkite sausą keptuvę ant didelės ugnies ir sudėkite ant jos kotletus. Kepkite maždaug po 5 minutes iš kiekvienos pusės, kol taps auksinės spalvos.
Kategorijos