Sviesto pjaustymas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-13

Sviesto pjaustymas

Minimalus ingredientų kiekis - maksimalus skonis. Būtent tai galima pasakyti apie kotletų su sviestu receptą. Iš tiesų šiam patiekalui paruošti reikės dviejų pagrindinių ingredientų - kiaulienos ir sviesto. Jums tereikės supjaustyti mėsą, ištepti ją sviestu ir prieskoniais ir apkepti iš abiejų pusių. Geriausios kiaulienos dalys kotletams yra sprandinė, mentė arba kumpis. Mėsos kokybę galima nustatyti pagal jos spalvą - ji turi būti švelniai rausva.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
259 kcal.
Baltymai
15 g
Riebalai
21 g
Angliavandeniai
1 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.14/5 (22 bal.)

Žingsnis 1

Sviesto pjaustymas Žingsnis 1
Paruoškite kiaulienos gabalėlius. Virtuviniu plaktuvu išmuškite mėsos gabalėlius ir sudėkite juos į dubenį. Į tą patį dubenį sudėkite sviestą, česnaką, druską, pipirus ir žoleles. Viską sumaišykite.

Žingsnis 2

Sviesto pjaustymas Žingsnis 2
Kepkite kotletus su sviestu. Įkaitinkite sausą keptuvę ant didelės ugnies ir sudėkite ant jos kotletus. Kepkite maždaug po 5 minutes iš kiekvienos pusės, kol taps auksinės spalvos.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji kursai, mėsos patiekalai, vištienos patiekalai, įspūdingas receptas, paprastai, aštriai, pietūs, vakarienė, žaliasis sezonas, Naujųjų metų išvakarių šventė, kotletai, be įprastų alergenų, receptų knyga, vištienos vakarienė, vištienos kotletai

Kategorijos