Švieži agurkai rassolnik pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-14

Švieži agurkai rassolnik

"Rassolnik" yra viena populiariausių rusų virtuvės sriubų. Mes mėgstame rassolnik dėl jo patrauklios išvaizdos ir aromato, taip pat dėl ryškaus skonio su būdinga rūgštele. Ji ilgam suteiks sotumo jausmą. Klasikiniame "rassolnik" būtinai yra marinuotų agurkų, tačiau juos galima pakeisti šviežiais. Tai suteiks patiekalui naujo įdomaus skonio.
Gaminimo laikas
120 min.
Laikas virtuvėje
40 min.
Kalorijos
141 kcal.
Baltymai
7 g
Riebalai
7 g
Angliavandeniai
10 g
Alergenai: Grūdai, kurių sudėtyje yra glitimo
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (3 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Švieži agurkai rassolnik Žingsnis 1
Sudėkite mėsą į puodą ir užpilkite 2 litrais vandens. Įdėkite lauro lapą. Užvirinkite sultinį, sumažinkite ugnį ir virkite apie 30 minučių.

Žingsnis 2

Švieži agurkai rassolnik Žingsnis 2
Morkas stambiai sutarkuokite. Svogūną supjaustykite plonais pusžiedžiais, o bulves - vidutinio dydžio kubeliais.

Žingsnis 3

Švieži agurkai rassolnik Žingsnis 3
Šviežius agurkus supjaustykite nedideliais strypeliais.

Žingsnis 4

Švieži agurkai rassolnik Žingsnis 4
Keptuvę patepkite trupučiu augalinio aliejaus. Apkepkite svogūnus ir morkas.

Žingsnis 5

Švieži agurkai rassolnik Žingsnis 5
Išvirtą jautieną supjaustykite mažais kubeliais ir grąžinkite į puodą.

Žingsnis 6

Švieži agurkai rassolnik Žingsnis 6
Užvirinkite sultinį. Į sultinį sudėkite bulves ir perlines kruopas ir virkite 5 minutes.

Žingsnis 7

Švieži agurkai rassolnik Žingsnis 7
Į rassolnik sudėkite pakepintus svogūnus, morkas ir šviežius agurkus. Įberkite druskos ir pipirų.

Žingsnis 8

Švieži agurkai rassolnik Žingsnis 8
Rassolnik virkite, kol perlinės kruopos suminkštės.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos