Publikavimo data: 2024-04-14
Švieži agurkai rassolnik
"Rassolnik" yra viena populiariausių rusų virtuvės sriubų. Mes mėgstame rassolnik dėl jo patrauklios išvaizdos ir aromato, taip pat dėl ryškaus skonio su būdinga rūgštele. Ji ilgam suteiks sotumo jausmą. Klasikiniame "rassolnik" būtinai yra marinuotų agurkų, tačiau juos galima pakeisti šviežiais. Tai suteiks patiekalui naujo įdomaus skonio.
Žingsnis 1
Sudėkite mėsą į puodą ir užpilkite 2 litrais vandens. Įdėkite lauro lapą. Užvirinkite sultinį, sumažinkite ugnį ir virkite apie 30 minučių.
Žingsnis 2
Morkas stambiai sutarkuokite. Svogūną supjaustykite plonais pusžiedžiais, o bulves - vidutinio dydžio kubeliais.
Žingsnis 3
Šviežius agurkus supjaustykite nedideliais strypeliais.
Žingsnis 4
Keptuvę patepkite trupučiu augalinio aliejaus. Apkepkite svogūnus ir morkas.
Žingsnis 5
Išvirtą jautieną supjaustykite mažais kubeliais ir grąžinkite į puodą.
Žingsnis 6
Užvirinkite sultinį. Į sultinį sudėkite bulves ir perlines kruopas ir virkite 5 minutes.
Žingsnis 7
Į rassolnik sudėkite pakepintus svogūnus, morkas ir šviežius agurkus. Įberkite druskos ir pipirų.
Žingsnis 8
Rassolnik virkite, kol perlinės kruopos suminkštės.
Kategorijos