Publikavimo data: 2024-05-12
Švieži kopūstai Bigus su dešrelėmis
Žingsnis 1
Pašalinkite iš paprikų kotelius ir sėklas ir supjaustykite jas kubeliais. Morkas supjaustykite apskritimais.
Žingsnis 2
Susmulkinkite kopūstus ir supjaustykite dešreles apskritimais.
Žingsnis 3
Keptuvėje įkaitinkite saulėgrąžų aliejų ir 3-5 min. pakepinkite morkas.
Žingsnis 4
Į keptuvę sudėkite likusius ingredientus: paprikas, kopūstus, dešrą, druską, maltus juoduosius pipirus, džiovintus česnakus ir papriką.
Žingsnis 5
Sumaišykite visus ingredientus ir įpilkite į keptuvę 150 ml vandens. Troškinkite patiekalą po dangčiu ant vidutinės ugnies 25-30 minučių.
Žingsnis 6
Sudėkite patiekalą į lėkštes ir papuoškite žolelėmis. Gero apetito!
Kategorijos