Publikavimo data: 2025-08-17
Šviežių kopūstų, rukolos ir marinuotų agurkų salotos
Lengviausias ir labiausiai apetitą žadinantis užkandis - salotos. Jų galima pasigaminti beveik iš bet kokių daržovių ir ištisus metus. Šviežių kopūstų ir raugintų agurkų salotas, pridėjus rukolos, paruošti labai paprasta. Kopūstų galima vartoti bet kokius kopūstus, ne tik jaunus. Rukola patiekalui suteikia pikantiško prieskonio. Šios salotos yra puikus užkandis prie mėsos.
Žingsnis 1
Smulkiai supjaustykite kopūstą ir įtrinkite jį su trupučiu druskos, tada nuspauskite sultis. Sumaišykite juos su rukola.
Žingsnis 2
Marinuotus agurkus supjaustykite plonais žiedais ir sudėkite į kopūstus bei rukolą. Švelniai pagardinkite pipirais, apšlakstykite saulėgrąžų aliejumi ir gerai išmaišykite.
Kategorijos