Šviežių kopūstų, rukolos ir marinuotų agurkų salotos pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-17

Šviežių kopūstų, rukolos ir marinuotų agurkų salotos

Lengviausias ir labiausiai apetitą žadinantis užkandis - salotos. Jų galima pasigaminti beveik iš bet kokių daržovių ir ištisus metus. Šviežių kopūstų ir raugintų agurkų salotas, pridėjus rukolos, paruošti labai paprasta. Kopūstų galima vartoti bet kokius kopūstus, ne tik jaunus. Rukola patiekalui suteikia pikantiško prieskonio. Šios salotos yra puikus užkandis prie mėsos.
Gaminimo laikas
15 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
78 kcal.
Riebalai
7 g
Angliavandeniai
2 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.18/5 (11 bal.)

Žingsnis 1

Šviežių kopūstų, rukolos ir marinuotų agurkų salotos Žingsnis 1
Smulkiai supjaustykite kopūstą ir įtrinkite jį su trupučiu druskos, tada nuspauskite sultis. Sumaišykite juos su rukola.

Žingsnis 2

Šviežių kopūstų, rukolos ir marinuotų agurkų salotos Žingsnis 2
Marinuotus agurkus supjaustykite plonais žiedais ir sudėkite į kopūstus bei rukolą. Švelniai pagardinkite pipirais, apšlakstykite saulėgrąžų aliejumi ir gerai išmaišykite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
daržovių patiekalai, garnyrai, salotos, daržovių salotos, šviežių daržovių salotos, įspūdingas receptas, paprastas, mažai kalorijų, per 10 minučių, islandija, vakarienė, agurkų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, be bendrų alergenų, receptų knyga, salotos su alyvuogėmis, salotos su raudonaisiais svogūnais, salotos su daržovėmis

Kategorijos