Šviežių kopūstų sriuba pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-14

Šviežių kopūstų sriuba

Šči pagrįstai laikomi vienu populiariausių nacionalinės rusų virtuvės patiekalų. Patiekalas gali būti ruošiamas iš įvairių ingredientų, tačiau pagrindinis ir nekintamas ingredientas yra kopūstai. Šči iš šviežių kopūstų galima patiekti bet kuriuo metų laiku. Lengva sriuba be mėsos tinka vaikų ir vegetariškam valgiaraščiui, o dėl lengvo virškinimo bus ypač tinkama per vasaros karščius.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
85 kcal.
Baltymai
1 g
Riebalai
4 g
Angliavandeniai
9 g
Alergenai: Ne
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.5/5 (2 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Šviežių kopūstų sriuba Žingsnis 1
Susmulkinkite kopūstus, bulves supjaustykite nedideliais griežinėliais.

Žingsnis 2

Šviežių kopūstų sriuba Žingsnis 2
Morkas sutarkuokite stambia tarka.

Žingsnis 3

Šviežių kopūstų sriuba Žingsnis 3
Supjaustykite svogūną griežinėliais.

Žingsnis 4

Šviežių kopūstų sriuba Žingsnis 4
Išbarstykite žaliąsias petražoles ir česnakus.

Žingsnis 5

Šviežių kopūstų sriuba Žingsnis 5
Į įkaitintą keptuvę supilkite svogūnus, tarkuotas morkas ir česnakus. Gerai išmaišę ingredientus, kepkite juos ant vidutinio stiprumo ugnies dar 5-7 minutes. Pagal skonį pagardinkite druska ir pipirais.

Žingsnis 6

Šviežių kopūstų sriuba Žingsnis 6
Sudėkite bulves ir kopūstus į puodą. Virkite 3-5 minutes.

Žingsnis 7

Šviežių kopūstų sriuba Žingsnis 7
Į sriubą sudėkite daržovių mišrainę.

Žingsnis 8

Šviežių kopūstų sriuba Žingsnis 8
Kruopščiai sumaišykite ingredientus ir virkite sriubą dar 3-5 minutes.

Žingsnis 9

Šviežių kopūstų sriuba Žingsnis 9
Sriubą paskirstykite porcijomis. Patiekite su šviežiais smulkiai supjaustytais žalumynais. Valgykite sveikai!

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos